KÜLFÖLD

Szerző Ripost

1 hete

Sokkoló hír érkezett: brutális dolgot tett az édesanya a kislányával

A gyermeket kihasználta a nő.

Szerző Ripost

A múlt hónapban letartóztatták azt a pennsylvaniai nőt, aki 10 éves lánya különféle egészségügyi problémáiról posztolt a közösségi médiában annak érdekében, hogy pénzt gyűjtsön. 

Fotó: Pixabay (Képünk illusztráció!)

Miután a gyermek hátát néhány évvel ezelőtt megműtötték, édesanyja, a 31 éves Yvette Brady folyamatosan megakadályozta a bemetszés gyógyulását. Emiatt a lányon újabb műtéteket kellett végrahajtani, ő pedig közben bezsebelte az adományokat - írja a CrimeOnline.

Az orvosok egy idő után kezdtek gyanakodni, hogy valami nem stimmel, ugyanis a lány műtéti sebe a kórházban mindig szépen javult, de Brady gondozása alatt az állapota csak egyre rosszabb lett. A Lackawanna megyei nyomozók hamarosan kapcsolatba léptek a kórházi orvosokkal, feltételezett orvosi visszaélés miatt. Ám hamar kiderült, hogy nem a szakemberek okozzák a lány problémáit, hanem a saját anyja.

Erre akkor derült fény, amikor a hatóságok kihallgatták a lányt, aki azt mondta a rendőrségnek, hogy az anyja felkészítette arra, mit mondjon nekik. A gyermek bevallotta a nyomozóknak, hogy a nő munkanélküli és adományokból tartja fenn magát.

Évekkel ezelőtt létrehozott a kislány számára egy adománygyűjtő oldalt, majd videókat kezdett posztolni a lánya állapotáról közösségi oldalaira. Ebből nagyon szépen megélt, az pedig kicsit sem zavarta, hogy gyermeke hogy érzi magát. A nőt most gyermeke jólétének veszélyeztetésével és testi sértéssel vádolják. Hétfőn lemondott az előzetes meghallgatáshoz való jogáról, az ügy vizsgálata még folyamatban van.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!