KÜLFÖLD

Szerző Ripost

1 hónapja

Villám csapott a 12 éves lányba, édesanyja talált rá

A vihar kegyetlen veszteséget okozott egy család számára. A fiatal csak fel akarta tölteni a telefonját, amikor megtörtént a tragédia.

Szerző Ripost

Egy 12 éves lány, aki a mobiltelefonját töltötte, meghalt egy szörnyű balesetben, miután villám csapott a házába.

gyertya
 

A Nur Asyqin Qistina nevű fiatal a villámcsapás idején mobiltelefonját tartotta a kezében a malajziai Gua Musangban. Az édesapja ekkor a közeli templomban volt imádkozni, ám az áramkimaradás miatt hazaindult. 

Az ajtóba belépve kétségbeesett felesége kiáltásaira lett figyelmes. A pánikba esett nő közölte a férjével, hogy Qistina eszméletlenül fekszik az ágyában. Az apa ezután megvizsgálta Nur Asyqin Qistinát, és égési nyomokat talált a karján és a matracán. A lánya jobb kezében egy mobiltelefon volt, és egy telefontöltő is ott hevert a közelében - írja a Daily Star. 

Gondolkozás nélkül felkapta tinédzser gyermekét meg sem állt a kórházig. Az orvosok azonban már nem tehetek érte semmit.  A helyi rendőr-főfelügyelő, Sik Choon Foo nyilatkozatot adott ki, mely szerint a villám augusztus 15-én, hétfőn 16:50-kor csapott be egy zivatar során.

„A vizsgálatok azt mutatták, hogy a lány halálában nem volt idegenkezűség, és az eset feltehetően azután következett be, hogy a lány házában lévő napelemes inverterbe villám csapott” – árulta el a rendőrfőnök. 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!