KÜLFÖLD

Szerző Ripost

1 hónapja

„Azt hittem alszik” - Öt órát volt a forró autóban a 6 hónapos angyalarcú baba

A kétgyermekes anya már hiába kért segítséget kisbabájának. Nem sokkal később gyanús körülményekre bukkantak rá a rendőrök.

Szerző Ripost

Felfoghatatlan dolgot tett mindössze hat hónapos kislányával egy nő. Öt órán keresztül hagyta a forró autóban a kisbabát, mert állítása szerint azt hitte, hogy alszik. A 22 éves Ivy Lee kétségbeesetten intett le egy rendőrt, akitől segítséget kért nem lélegző babájához. 

Gyertya
Fotó: Pixabay

A kis Carissa Lewist megpróbálták újraéleszteni, majd a mentősök kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni. Az orvosszakértő megállapította, hogy halálának oka a hőséggel kapcsolatos. 

A nő azzal próbálta menteni a helyzetét, hogy azt mondta a hatóságoknak: azt hitte a baba alszik, ezért hagyta a kocsiban, amíg bement dolgozni a munkahelyére. Csakhogy a rendőrség tudott arról, hogy Ivy Lee korábban is a kánikula ellenére hagyta a bezárt kocsiban másik gyermekét. 

Nővére, Ashley azt mondta, hogy Lee kapcsolata a családdal és a gyerekekkel is feszült volt. De ennek ellenére is megpróbáltak segíteni neki, hogy befejezhesse a tanulmányait. Carissa apja azt mondta, hogy nem tudott Ivy Lee korábbi büntetőjogi vádjáról, ami a másik gyermekével kapcsolatos - számolt be a live5news.

Ivy Leet másodfokon gyilkossággal vádolták meg. Jelenleg 1,2 millió dolláros (kb. 483 millió forint) óvadék ellenében tartják fogva.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!