KÜLFÖLD

Szerző Ripost

1 hónapja

Ijesztő jóslat: ez vár még ránk 2022-ben az új Baba Vanga szerint

Sorra jönnek be a fiatal lány jóslatai.

Szerző Ripost

A 19 éves Hannah Carroll 2022-re vonatkozó jóslatai közül 10 már valóra vált, többen Baba Vangához mérik a lány tudását. 2022-re Hannah 28 jóslatot jegyzett le, eddig 10 valósult meg, köztük Harry Styles és Beyonce új albumai, Rihanna teherbe esett, Nick Jonas és Priyanka Chopra pedig gyermeket köszöntött a családban. A lány rajong a Kardashian-klánért, több jóslata is őket érinti, melyek közül három már be is vált. Legutóbbi jóslata csak a múlt héten valósult meg, amikor Pete Davidson és Kim Kardashian szakítottak, valamint drámát jósolt Kim exének, Kanye Westnek.

Fotó: Pixabay

A lány szerint a jóslatokat mintegy egy látomásként kapja, érzi a zsigereiben, hogy mi fog megtörténni. Most már pénzért is jósol, havonta több mint 2000 dollárt gyűjt össze abból, hogy a TikTok követőinek jövendöl. Ha csak egy-két fotót is lát az ügyfélről, állítólag Hannah pontosan meg tud jósolni mindent.

2022-re még azt jósolta, hogy meg fog halni II. Erzsébet királynő, Taylor Swift férjhez megy, Hailey Bieber babát fog várni, újra összeáll a One Direction, Billie Eilish coming outol, mint biszexuális, a Grace klinikának pedig vége lesz.

(Bors)

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!