KÜLFÖLD

Szerző Ripost

1 hónapja

Dőlt a vér a cirkuszban: Halálra harapta a teve a részeg férfit

Bár a cirkusz alkalmazottját kórházba szállították, az életét már nem tudták megmenteni.

Szerző Ripost

Szörnyű baleset történt pénteken egy szlovákiai cirkuszban.

Camel Racing With Robots
Fotó: Souvik Banerjee/Solent News & Photo Agency / Northfoto

Egy megvadult teve először beleharapott a cirkuszban dolgozó férfi arcába és kezébe, majd mellkasát vette célba. A támadást követően a felsővízközi kórházba szállították a férfit, ahol állapota jelentős mértékben súlyosbodott, majd belehalt sérüléseibe - írja az ujszo.com.

Antonín Aleš, a cirkusz igazgatója tájékoztatása szerint nem az állat hibájából történt a baleset. A támadás során az alkalmazott éppen ünnepelt, emiatt alkohol befolyása alatt volt, és a szeszt az állatok nem tolerálják.

 Az esetet a rendőrség vizsgálja, az ügy pedig rejtélyes fordulatot vett. Kiderült, hogy egyáltalán nem biztos, hogy egy teve volt a tettes.

A szlovák portál, a Paraméter azt írja, hogy a rendőrség lefoglalt a helyszínen egy teherautót, és dolgoznak egy olyan verzión is, hogy ha nem is szándékosan, de elgázolhatták a férfit. Akkor viszont nem egy teve a bűnös.

A férfit az eset után a svidníki kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. Marek Pytliak, a Svet zdravia munkatársa közölte, hogy több bordája eltört mindkét oldalon, emellett eltört a medencéje és néhány csigolyája is.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!