KÜLFÖLD

Szerző Ripost

3 hónapja

Beosont az éjszaka a vidámparkba, majd lezuhant a hullámvasútról egy tini

Barátai szeme láttára zuhant a halálba a 14 éves fiú. A mentősök sem tudták megmenteni az életét. Szülei még csak nem is sejtettek, hogy merre járt.

Szerző Ripost

Kedden éjszaka saját sorsát kísértette meg egy fiatal fiú. Valószínűleg szórakozásból többed magával az éjszaka közepén a kerítésen átmászva osont be a doveri Pencester Gardensbe. A bezárt vidámparkban aztán a hat fiatal alaposan körülnézett.

Már hajnalodott, amikor a 14 éves fiú úgy döntött, vakmerőségét azzal fogja bizonyítani, hogy felmászik a hullámvasútra. Csakhogy nem volt elég óvatos és amikor a magasba ért megcsúszott, majd lezuhant.

Fotó: Pixabay

Hangos szirénázás ébresztette fel a közelben élőket. A 75 éves Catherine Dennison nyugdíjazott kompmunkása elmondta, hogy csak akkor látta meg a nagyszámú mentősöket és rendőröket, amikor kilépett az otthonából.

„Beszéltem egy fiatal fiúval, aki azt mondta, hogy látta, mi történt. Azt mondta, hogy egy fiú felmászott az egyik hullámvasút vázára, és a barátai hiába mondták neki, hogy szálljon le, nem hallgatott rájuk, és azután a fiú elvesztette az egyensúlyát” – nyilatkozta Cahterine.

Egy másik helyi lakos, a következőket mondta megrendülten: „Ez annyira szörnyű. Annyira sajnálom az édesanyját, az édesapját és a barátait, akik látták mi történt...”

A mentősök hiába rohantak ki a helyszínre, a kritikus állapotú fiatal a helyszínen életét vesztette. A kenti rendőrség megerősítette, hogy a halálesetet nem tekintik gyanúsnak. Jelenleg vizsgálja a tragikus eseményhez vezető körülményeket. A vidámpark az incidens után zárva maradt – számolt be róla a Daily Star. 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!