KÜLFÖLD

Szerző Gaál József

1 hónapja

Joe Biden több tízezer dollárt adott fiának orosz prostituáltakra

Újabb csorba esett az amerikai elnök családjának hírnevén. A drog- és pornóbotrányaival híressé vált Hunter Bidenről most épp az derült ki, hogy orosz örömlányokra kisebb vagyonokat is hajlandó elkölteni.

Szerző Gaál József

A Washington Examiner amerikai hírportál hétfőn közzétett tényfeltáró cikke szerint Joe Biden amerikai elnök több tízezer dollárt utalt át fiának, Hunternek, aki aztán a pénz egy jelentős részét orosz prostituáltakra költötte. Mindez annak a laptopnak az átvizsgálásából derült ki, amit Hunter Biden 2019-ben egy delaware-i szervizben felejtett, majd a üzlet tulajdonosa egy bizonyos idő után, a szabályoknak megfelelően, birtokba vett. A gép merevlemezét később lefoglalta az FBI, addigra azonban készült belőle egy másolat, ami Republikánus Párthoz közel álló potentátokhoz került, akik azóta is folyamatosan szivárogtatják Hunter és a Biden-család zavaros, gyakran kellemetlen ügyeit.

Joe Biden amerikai elnök és fia, Hunter Biden

A most nyilvánosságra hozott információk alapján Joe Biden  nem kevesebb, mint 100 ezer dollár (mai árfolyamon számítva 38 millió forintot) utalt 2018 novembere és 2019 márciusa között a fia számlájára, hogy kifizethesse egy drogrehabilitációs program költségeit. Hunter azonban sosem jelent meg az elvonón, és a temérdek pénzt, amit apjától kapott, luxusprostituáltakra költötte. Hogy erről Bidennek volt-e tudomása, az nem derült ki az átvizsgált fájlokból.

A böngészője keresési előzményei szerint Hunter az "UberGFE" nevű "exkluzív modellügynökség" által futtatott orosz hölgyek szolgáltatásait vette igénybe. Közülük egy "Eva" névű prostituált 16 órát töltött az elnök fiának társaságában, amiért 9500 dollárt kért. A pénzt Hunter először utalással akarta kifizetni, de a bankja először nem engedélyezte a tranzakciót, majd letiltotta a számláját, mivel a kedvezményezett egy oroszországi (.ru) e-mail címet használt. Az elnök fia 2018 novemberétől kezdve öt hónapon át összesen 11 alkalommal próbálta sikertelenül elküldeni a pénzt, amit így végül készpénzben volt kénytelen kifizetni.

Az összegyűjtött információk szerint Hunter több mint 30 ezer dollárt költött orosz luxusprostituáltakra a fentebb említett időszakban.

Az UberGFE prostituált közvetítő oldal orosz hölgyekre specializálódott

Az UberGFE egyébként az Egyesült Államok számos nagyvárosában, Londonban, Párizsban és Dubajban működtet helyi fiókszervezeteket, melyek kifejezetten orosz prostituáltakra specializálódtak. A Washington Examiner szerint az oldal egy régebbi verziójában moszkvai, szentpétervári és kijevi címek is szerepeltek. A honlapot állítólag kijevi fejlesztők hozták létre.

Az érdekesség kedvéért érdemes megemlíteni, hogy miközben Hunter orosz prostituáltakra költötte édesapja pénzét Amerikában, addig a Burisma Holdings nevű ukrán gázipari vállalat igazgatótanácsában havi 50 ezer dollárt keresett.

Szerző Gaál József

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kálmán Olga trükközött a vagyonnyilatkozatával

origo.hu

Szexi edzős videót tett közzé Dallos Bogi

borsonline.hu

L.L. Junior és Kinga kimondták: Jobb egymás nélkül

vg.hu

Baljós árnyat látnak a forint felett a kereskedők: az euróét

ripost.hu

Kiégett a kertben a fű? Ne pánikolj, itt a megoldás!

hirtv.hu

Összeverte szeretőjét és annak nővérét a legendás focista

mindmegette.hu

Ne dobd ki a maradékot - spórolj! 8 szuper tipp az újrahasznosításra

ripost.hu

18 megyére adtak ki riasztást, így indul a hét

ripost.hu

Sztárok bikiniben 4: szavazz a legszexibb hírességre!

ripost.hu

Olyan hír jött az időjárásról, aminek nagyon fogunk örülni

ripost.hu

Megrázó részletek Klapka fiának haláláról, megszólalt a barát

További cikkek

KÜLFÖLD

Megrázó felvételek érkeztek a horvátországi buszkatasztrófa helyszínéről

KÜLFÖLD

Receptet adott a győzelemre Orbán Viktor Amerikában

KÜLFÖLD

Rendőrök közé hajtott terepjárójával egy dzsihadista édesanyja Ausztriában

KÜLFÖLD

Putyin szerint egyszer már majdnem sikerült békét kötni Ukrajnával

KÜLFÖLD

Oroszország mesterséges migránsáradattal állhat bosszút Európán

KÜLFÖLD

Szex után kivégezte 19 éves szeretőjét a kegyetlen férfi

KÜLFÖLD

Horror a nagykürtösi panelben: Lángolt a ruhája, majd meghalt az idős asszony

KÜLFÖLD

Dőlt a vér a cirkuszban: Halálra harapta a teve a részeg férfit