Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2022.02.26.

Amerikai jobboldal kampányígérete: megvédjük az országot a genderideológiától!

A magyar gyermekvédelmi törvényben foglaltakhoz nagyon hasonló szabályok bevezetésével kampányol a Republikánus Párt az Egyesült Államokban.

Szerző Gaál József

A Republikánus Párt ígéretet tett arra, hogy a törvény erejével fogják megvédeni az országot a gender- és transzideológiáktól, ha az idén november esedékes kongresszusi választásokon sikerül többséget szerezniük a szövetségi törvényhozás mindkét házában - derült ki egy napokban közzétett kampánydokumentumból, amelyről a Breitbart számolt be. 

A tények tények, a Föld kerek, a Nap forró, és két nem létezik... Ha valaki mást állít, az tagadja a tudományt. Az emberek férfinak és nőnek születnek, két nem létezik, és ennek tagadása a tudomány tagadása

- olvasható a hivatalos kampányanyagban, melyben kitérnek még arra is, hogy a republikánusok győzelme esetén egyetlen kormányzati űrlap sem fog tartalmazni nemi identitásra vagy szexuális preferenciára vonatkozó kérdéseket. Egyetlen orvos sem végezhet majd visszafordíthatatlan sebészeti vagy nemváltoztató beavatkozást egyetlen kiskorú gyermeken sem. A női sportokat pedig megvédik azáltal, hogy megtiltjuk a biológiai férfiak versenyzését a női számokban.

A február 22-i keltezésű dokumentumot Rick Scott befolyásos floridai szenátor jegyzi, ám az Országos Republikánus Szenátusi Bizottság (NRSC) nevében adták ki, így az abban foglaltakat az egész Republikánus Párt ígéretének lehet tekinteni - állítják szakértők. Ezt támasztja alá az is, hogy a Republikánus Nemzeti Bizottság (RNC) elnöke, Ronna McDaniel szinte azonnal támogatásáról biztosította Scott kampányprogramját, ami feltehetően sok óvatos republikánus szenátorra fog nyomást gyakorolni, hogy nyíltan utasítsák el a gender- és transzideológiát. Ez a nyomás azért fontos, mert a középre húzó republikánusok továbbra is vonakodnak megkérdőjelezni a genderőrület társadalomromboló hatását, ugyanis félnek attól, hogy ezzel szavazatokat veszíthetnek. Pedig immáron számos felmérés bizonyítja, hogy mostanra az amerikai közvélemény többsége ellenzi a transznemű aktivisták messzemenő követeléseit, többek között a visszafordíthatatlan nemváltó műtétek és a gyermekek hormonkezelésének kormányzati támogatását.

Donald Trump volt amerikai elnök és Rick Scott republikánus párti szenátor, aki a pártja nevében ígéretet tett a genderőrület megfékezésére. (Forrás: Rick Scott, Twitter) 

Fontos megjegyezni, hogy több civil szervezete is kiállt Rick Scott és a republikánusok kampányígérete mellett. A családbarát kormányzást zászlajára tűző American Principles Project elnöke, Terry Schilling például azt mondta, hogy a genderideolóigia ellenzése pontosan az a fajta platform, amelynek mentén a republikánus párti jelölteknek idén indulniuk kellene, ugyanis ez az egyik legfontosabb belpolitikai kérdés ma Amerikában. "Scott szenátor nagy dicséretet érdemel, amiért ilyen merész tervet tett közzé, és a republikánus jelöltek mindenütt okosan tennék, ha követnék a példáját" - tette hozzá a civil szervezet első embere.

Szerző Gaál József

Ez is érdekelhet

origo.hu

Versenyző luxusautók okozhatták a halálos balesetet Szalántánál

origo.hu

Next Top Model Hungary: eljött a meztelen fotózás ideje

borsonline.hu

Most már publikus: közös fotóval derült ki, mi van a Házasság első látásra két szereplője között

ripost.hu

Gyűlölik a poloskák: ez a természetes anyag a legjobb ellenszer

vg.hu

Az egyik legnagyobb magyar bolt bejelentette: végleg csökkenti a hús árát, akár az ötödével is

origo.hu

Egy szál kombinéban fogdossa magát Fésűs Nelly lánya

travelo.hu

Derékig érő vízben ragadott magával egy brit turistát a cápa

ripost.hu

Fodrozódik az őszibarack levele? Így mentsd meg a termést

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KÜLFÖLD

Brüsszel nem törődik az európai emberek érdekeivel

KÜLFÖLD

Teljes agyrém: már az Európai Tanács elnöke is háborúról beszél

KÜLFÖLD

A calabriai maffia halálos „zombidroggal” árasztja el Európát

KÜLFÖLD

Óriási balhé Németországban: húsvét helyett muszlim ünnepre díszítették fel a belvárosokat

KÜLFÖLD

Tragédiába torkollt a hétvégi kiruccanás: horrorbalesetben halt meg az 5 egyetemista jó barát

KÜLFÖLD

Kamilla bevallotta: ezt kell tennie III. Károly királlyal a betegsége miatt

KÜLFÖLD

Megcsalta vőlegénye a sztárt: 24 órával az eljegyzés után szakítottak

KÜLFÖLD

Újabb pofon: Vilmos herceg elutasította Harry herceg kérését