Létrehozva: 2022.01.28.

Vízzel teli óvszert húzni a másik fejére? – Ezek a legveszélyesebb TikTok-kihívások

Sok hasznos és használható dolgot mutatott már az alig ötéves közösségimédia-alkalmazás, azonban vannak olyan kihívások, amelyek nagyon veszélyesek és akár halállal is járhatnak. Ezeket a challenge-eket semmiféleképpen se próbáljuk ki!

A TikTokot időről időre leuralják a különböző kihívások, amelyek között vannak jók is, viszont kevesebb szó esik azokról, amelyek baleset- vagy életveszélyesek.

A legveszélyesebb a blackout kihívás

Ezt a kihívást más néven szokták „Blackout Challenge”, „Passout Challenge”, „The Choking Game” vagy „Speed Dreaming” néven is emlegetni. A lényege annyi, hogy a résztvevők egy háztartási cikkel addig fojtogatják magukat, amíg el nem veszítik az eszméletüket. Ez az egyik legveszélyesebb TikTok-trend, mivel ebben az utóbbi időben nagyon sok fiatal meghalt. Még tavaly áprilisban így hunyt el egy 12 éves kisfiú, az év végén pedig egy 10 éves kislány vesztette életét, aki szintén kipróbálta ezt az életveszélyes challenge-et.

Condom challenge

Ha ez a kihívás egy strandon vagy egy medence partján történne egy lufival, akkor talán még nevetni is tudnánk. Így azonban nem tudunk. Ugyanis ez a challenge abból áll, hogy valaki egy vízzel teli óvszert húz a másik fejére. Ha a gumi jó pillanatban kerül az illető fejére akkor az ember csupa víz lesz. Ez a kihívás viszont rosszul is elsülhet, hiszen egy légmentesen záródó óvszer akár fulladást is okozhat.

Fotó: TikTok

Hot water challenge – forró vizes kihívás

Mindannyian el tudjuk képzelni, hogy mekkora fájdalmakkal tud járni, ha véletlenül leforrázzuk magunkat egy fazék vízzel vagy más forró anyaggal. Ha ezt el tudtuk képzelni, akkor ezt a kihívást, biztos, hogy soha az életben nem fogjuk kipróbálni. A challenge itt sem bonyolult, mindössze annyit kell csinálni, hogy a másik emberre kell önteni egy tál forrásban lévő vizet. Ez a kihívás amellett, hogy hatalmas fájdalmakkal jár, akár maradandó égési sérüléseket is okozhat.

Back Cracking Challenge – Hátropogtatás kihívás

Ha ezt profi szakemberek végzik, akkor nincsen vele semmi probléma és még az egészségünkre is jó hatással van, azonban, ha ezt tinik csinálják akár balesetveszélyes is lehet. Ehhez a kihíváshoz két emberre van szükség, akik egymásnak háttal állnak, a karukat összefonják, és az egyik fél előre hajolva a hátára veszi a másikat és jól kiropogtatja annak gerincét. Ez a TikTokon futó trend annyira nem veszélyes, mint mondjuk azt elsőre gondoljuk, de szakértők szerint súlyos sérüléseket is szerezhetünk, ugyanis egy rossz mozdulattal, akár ki is csavarodhat a gerincünk.

Fotó: TikTok

Koronavírus-kihívás

Nem elég, hogy már több mint két éve küszködünk a járvánnyal, mégis vannak olyanok, akik egy kihívással próbálják meg felhívni a figyelmet arra, hogy szerintük valójában szó sincsen itt semmilyen járványról. Ava Louise ezt akarta bizonyítani és egy igazán megdöbbentő ötlete támadt, kitalálta, hogy megnyalja a vécédeszkát azon a repülőn, amelyen utazott. A merőben gusztustalan mutatványt még le is videózta és feltöltötte a TikTokra.

Fotó: TikTok

Később kiderült, hogy a nő magángéppel utazott és háromszor lefertőtlenítette a vécéülőkét, mielőtt azt megnyalta volna. Bár így már kevésbé veszélyes, de azért így se próbálja ki senki.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Zalatnay Sarolta Magyar Péternek üzent: Tisztelje jobban az édesanyákat!

origo.hu

Oroszország háborús üzenetet küldött Izraelnek és Iránnak

vg.hu

Magyar autópályák: csak most terjed el az a szokás, amit a KRESZ is előír, de Nyugat-Európában már több évtizede működik

ripost.hu

Most kaptuk: rendőr áll a főúton, tömegkarambol történt

hirtv.hu

Háború Ukrajnában és Izraelben: Irán egyértelművé akarta tenni, hogy vele ezt nem lehet megcsinálni + videó

origo.hu

Drámai a helyzet: napokon belül kirobbanhat a világháború

mindmegette.hu

Csak egy kiflit akart a NAV, a koszovói pékek a hátsó ajtón át menekültek

ripost.hu

Kiadták a riasztást: pokoli, ami erre a 4 vármegyére lesújt

ripost.hu

Tízéves átok alól szabadulnak ezek a csillagjegyek, így találhatod meg a társad idén tavasszal...

ripost.hu

Már Jürgen Klopp is lemondott róla? Szoboszlait támadják Angliában

ripost.hu

Sokan lemondanak róla, Hosszú Katinka így juthat ki az olimpiára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KÜLFÖLD

Brüsszel nem törődik az európai emberek érdekeivel

KÜLFÖLD

Teljes agyrém: már az Európai Tanács elnöke is háborúról beszél

KÜLFÖLD

A calabriai maffia halálos „zombidroggal” árasztja el Európát

KÜLFÖLD

Óriási balhé Németországban: húsvét helyett muszlim ünnepre díszítették fel a belvárosokat

KÜLFÖLD

Utolsó leheletével is gyermekét védte az anya, halálra késelték a bevásárlóközpontban

KÜLFÖLD

Tragédia: a halálba zuhant egy beteg a kórház 3. emeletéről

KÜLFÖLD

Horrorisztikus baleset: három fiatal meghalt, egy az életéért küzd a kórházban

KÜLFÖLD

„Jó fiúk voltak, nagyon intelligensek” - balesetet szenvedett az 5 egyetemi jó barát, hárman nem élték túl