11 hónapja

„Senki sem szeret engem” – Tragikus módon vesztette életét egy 6 éves kisfiú

Az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék a kisgyermek életét, de sajnos nem jártak sikerrel. Szörnyű dolgok derült ki a tragédia után.

Az egész élete előtte állt volna a mindössze 6 éves Arthur Labinjó-Hughesnek, aki tragikusan fiatalon hunyt el.

A kisgyermeket agysérüléssel szállították kórházba, ám az orvosok minden igyekezetük ellenére sem tudták megmenteni.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay.com

Mivel azonban az eset gyanús lett a dokiknak, a rendőrség nyomozásba kezdett. A történtekért Arthur apja, Thomas Hughes az akkori barátnőjét, Emma Tustint kezdte okolni.

Azt állította, a nő mentálisan bántalmazta és rettegésben tartotta őt, azokban az időkben, amikor együtt voltak. Hughes hozzátette, hogy Tustin arra kényszerítette, hogy bántalmazó fegyelmezési rutinokat alkalmazzon a fiával szemben, többek között éheztette, túlzott mennyiségű sóval etette, nem adott neki vizet, és fizikailag bántalmazta.

Ha pedig mindez még nem lett volna elég, a nő nem mutatott semmiféle megbánást a tárgyalásán. Sőt azt állította, hogy Arthur akkor sérült meg, amikor rátámadt és véletlenül beverte a fejét.

Mint kiderült Tustinnak is voltak saját gyermekei, akiket sosem bántott. Thomas Hughest valószínűleg magához akarta láncolni, a fiát pedig feleslegesnek találta. A tragikus sorsú gyermek ugyanis azután került az apjához és élettársához, miután az édesanyját letartóztatták, amiért megölte a barátját.

Később egy videófelvétel is előkerült, amelyen a földön alvó kisfiú álmából felkelve a következőket mondja sírva: „Senki sem szeret engem”

Emma Tustin elégedettségében állítólag az elhunyt fiú testét még le is fotózta, mielőtt segítséget kért volna. A boncolási eredmények kimutatták, hogy Arthurt órákkal az eszmélet vesztése előtt sóval mérgezték meg. Emellett mintegy 130 sérülés volt a testén, köztük a fejsérülés.

A kegyetlen nő az egész hátralévő életét börtönbe fogja tölteni, de súlyos vádak miatt kell felelnie Thomas Hughesnak is – írja a Crime Online.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!