9 hónapja

Családi dráma: egy pillanat alatt veszett oda a 9 éves gyönyörű kislány

A szülei és két testvére is megsérült, őket jelenleg kórházban kezelik. Egy tornádó pusztította el a család biztonságot nyújtó otthonát.

Az Egyesült Államokban országszerte brutális viharok pusztítanak. A Missouri állam délkeleti részén élő Trey és Meghan Rackley valamint három kislányuk a tomboló viharok miatt ablaktalan fürdőszobájukba kerestek menedéket. A család azt hitte, hogy biztonságban van, az anyuka még egy fényképet is küldött kislányairól testvérének, hogy bizonyítsa minden rendben velük.

Tizenöt perccel később azonban egy tornádó szétszakította az otthonukat, és a családtagokat elsodorta egymástól. Egykori házuk romjaitól több méterre, egy mezőn találtak rájuk az elsősegélynyújtók.

A két szülő és a két legkisebb gyermekük ugyan megsérült, de túlélték a vihart. A 9 éves Annistyn azonban már nem volt ilyen szerencsés, és életét vesztette.

A család barátja, Hooker „különleges angyalnak” nevezte Annistyn Rackleyt.

„A házuk darabokra tört. A romok szétszóródtak a mezőn, és így őket is beszippantotta a tornádó” – árulta el az NBC oldalának a család barátja.

Rackleyék egyébként nemrég, december 4-én költöztek be az új otthonukba, amit most elpusztított a tornádó. Nagyon boldogok voltak, de a természeti csapás az egész életüket romba döntötte.

Úgy tudni az édesapa, Trey Rackley vágásokat és zúzódásokat szenvedett, fájdalmak gyötrik és sokkos állapotban van, imádott kislánya elvesztése miatt. Felesége, Meghan csonttörést és agysérülést szenvedett, valamint egy nagy vágás is található a testén. A család legkisebb gyermeke Alanna (3) csak kisebb sérüléseket szenvedett.

A középső gyermek, Ava egy memphisi kórházba került, ugyanis csigolyatörése miatt azonnali műtétre volt szüksége. A kislány a következő képen emlékezett vissza a drámai pillanatokra: „Körberepültem a tornádóban, és imádkoztam Jézushoz, hogy vigyázzon rám. Ezután a tornádó kiköpött a sárba!”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!