9 hónapja

„Hiányozni fog a gyönyörű mosolyotok” – 4 kisgyerek vesztette életét a lángoló házban

Négy kisfiú vesztette életét, amikor kigyulladt a családi házuk.

Szerző Ripost

Ahogy arról a Ripost is beszámolt, kigyulladt egy család otthona a dél-londoni Suttonban, a Collingwood Roadon. Hatalmas erőkkel érkeztek ki a tűzoltók, a lángokat végül órák múlva sikerült megfékezni.

A tűzoltók légzőkészülékekkel mentek be az akkor még lángoló házba, négy kisgyereket hoztak ki. Azonnal megkezdték az újraélesztésüket, kórházba is kerültek, de az életüket nem lehetett megmenteni.

Richard Mills, a londoni tűzoltóság helyettes parancsnoka elmondta, a tűzoltókat nagyon megviselte, hogy nem tudták megmenteni a gyerekeket.

Két ikerpár halt meg: Kyson, Bryson, Leyton és Logan 4 és 3 évesek voltak.

A szomszédok és a környéken lakók teljesen összetörtek. Mindenki a végletekig kedves családnak ismerte a gyerekeket és 27 éves édesanyjukat.

„Mindig kézenfogva közlekedtek, nagyon aranyos és illedelmes fiúk voltak. A gyerekek anyukája és élettársa is szép pár voltak, nem lehet rájuk rosszat mondani” - mesélte egy szomszéd.

A család háza előtti kertet már ellepték a virágok és a plüss állatok, de a közösségi oldalakon is özönlenek a részvétnyilvánítások.

„Nyugodjatok békében, fiúk! Mindannyiunknak hiányozni fog a gyönyörű mosolyotok! Mindenki összetört a történtektől” – írta a család egyik barátja.

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!