11 hónapja

Édesanyja és testvére talált rá a 15 éves öngyilkos kisfiúra a szobájában

Nem volt semmi nyoma annak, hogy mire készül a fiatal fiú. Az édesanyját maga alá temeti a gyász, nem tudja feldolgozni gyermeke elvesztését.

Akkor döbbent rá mekkora a baj egy édesanya, amikor kisfia nem jött le vacsorázni. Gemma Wall hiába hívta le gyermekét az asztalhoz semmi választ nem kapott.

A Lancashireben élő 15 éves Dixon Strachant az édesanyja és az egyik testvére talált rá felakasztva a saját szobájában.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Gemma azt mondta, hogy nem vett észre semmi szokatlant abban, ahogy fia viselkedett a halála napján. Még az egyik bátyjával is párnacsatázott a szörnyű tragédia előtt. Aztán fejfájásra panaszkodott és visszavonult a szobájába.

„Minden megváltozott, mégsem változott semmi. Ugyanúgy megy tovább az élet, mint korábban. De a szomorúságunk nem akar elmúlni. Még mindig sírunk és nevetünk. A ház csendesebb, valaki fontos hiányzik, és soha nem kapjuk vissza. Egy gyermek elvesztésének fájdalma valóban borzalmas” – nyilatkozta a gyászoló édesanya a The Sun oldalának.

Az első vizsgálat nem ítélte öngyilkosságnak a fiú halálát, mivel nem volt bizonyíték arra, hogy ezt fontolgatta. Két hónappal később azonban Dixon bátyja olyan üzeneteket talált az Instagramon, amelyek egyértelműen bizonyították, hogy a fiú öngyilkos akart lenni.

„Soha nem gondoltam, hogy ilyesmit tenne, soha nem említette az öngyilkosságot vagy a depressziót. Szinte minden nap vele voltam, így azt várnám, hogy valami jelét csak látnom kellett volna” – tett hozzá könnyeivel küzdve a nő.

Gemma azért vállalta, hogy nyíltan beszél fia tragédiájáról, hogy minden szülőt arra buzdítson, hogy forduljanak segítségét, ha legkisebb jelét is látják a depressziónak gyermekükön.

Ha segítség kell Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!