10 hónapja

Kegyetlen: varrótűs csokoládét osztogatott a gyerekeknek

A rendőrség nyomozás indított a hátborzongató eset kapcsán. Az egész várost ledöbbentette, hogy ilyesmi előfordulhat.

Hátborzongató felfedezésre jutott egy kisgyerek, miután a hétvégén bejárta otthona környékét és édességeket gyűjtött, ahogyan az szokás halloweenkor. De nemcsak ő, hanem más szomszéd gyerekek is egy veszélyes támadás áldozatává váltak.

Az ohiói kis Fostoria városában történt a megdöbbentő eset, ami után a rendőrség már megkezdte a nyomozást. Egy ismeretlen személy ugyanis a csokikba és a cukorkákba nagy méretű varrótűt szúrt, majd úgy adta át az ártatlan kisgyermekeknek.

Eddig összesen két ilyen csokit találtak a helyi lakosok gyermekek által összegyűjtött finomságok közt, de több is lehet még a veszélyes édességből. Mivel elég sok házból kapott édességet a gyermek, nem lehet tudni pontosan, kitől származik a varrótűs csoki.

„Bár tudomásuk szerint csak 2 darab édességről van szó, komolyan vesszük a dolgot. Megdöbbenéssel tölt el bennünket, hogy bárki olyan elmebeteg lenne, hogy a közösségünkben élő gyerekeket akarja bántani” – mondta Keith Loreno rendőrfőnök.

A szülőknek azt tanácsolta a rendőrség, hogy a megszerzett halloweeni édességeket vigyék be a helyi kórházba röntgenvizsgálatra. Ez a módszer ugyanis százszázalékos biztossággal meg tudja állapítani, van-e tű a csokiban – írja a Crime Online.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!