10 hónapja

Felfoghatatlan családi tragédia: 2 hónap alatt a gyerekek elveszítették az apjukat, a nagyapjukat és a nagybátyjukat is

A hármas tragédia, három nagy űrt hagyott a gyermekek és a család megmaradt tagjainak a szívében. Egymás után érték a sorscsapások a családot.

Három kisgyermeknek kell megpróbálnia feldolgozni, hogy egymás után veszítették el életük legfontosabb főszereplőit. Mindössze nyolc hét leforgása alatt halt meg az apjuk, a nagyapjuk és a nagybátyjuk is.

A 34 éves Hannah Fisher elmondta, hogy a hármas tragédia, három nagy űrt hagyott gyermekei, a 11 éves Olivia Bryant, a 8 éves Lucy és a négyéves Jamie életében.


Fotó: Pixabay

Az egész tragédiasorozat szeptember 6-án kezdődött, amikor a 61 éves családfő elhunyt. Az édesanya egyébként külön élt gyermekei apjától, és azt kérte, hogy halálának részleteit tartsák titokban.

Október 4-én pedig az 59 éves Carl Whitingot, „Pop”-ot elvitte a szívroham és a májelégtelenség. Nagybátyjuk, James Driver-Fisher pedig október 31-én, 37 évesen autóbalesetben vesztette életét.

„Ilyesmivel nem sűrűn találkozik az ember, hogy ilyen rövid idő alatt, ilyen jelentős és csodálatos embereket kell elveszítenie. A mostohaapám, Carl halála gyors és váratlan volt. Tudtuk, hogy nincs jól, de ezt senki sem sejtette. Éppen csak elkezdtük gyászolni őt, amikor a bátyám meghalt egy autóbalesetben” – zokogta a gyászoló édesanya.

Hannah a Mirrornak elmondta, hogy a halálesetek teljes sokkot és összeomlást okoztak nekik.

„A gyerekek ragyogóak. Ők tartanak minket életben. Katolikus iskolába járnak, és azt hiszem, segít, hogy van hitük. Hiszik, hogy a mennyben vannak, és vigyáznak rájuk. A gyerekeim tavaly elvesztették a mostohatestvérüket, Masont is egy autóbalesetben. Ő 13 éves volt. Ez volt az első temetésük. Úgy érzem, különösen megterhelő ez az egész a négyéves gyermekem számára. Nagyon fél, hogy valaki más is meg fog halni” – mondta megtörten Hannah.

Hannah egyik barátnője, Tania Henry elindított egy GoFundMe-oldalt, hogy segítsen a családnak elmenni vakációzni és új emlékeket szerezni.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!