11 hónapja

Az életéért küzd egy 14 éves lány, miután elgázolták és az út szélén hagyták

Az orvosok minden tudásukkal azért küzdenek, hogy megmentsék az életét. Egyelőre nem biztos, hogy sikerrel járnak.

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy mindössze 14 éves kislány, miután egy másik tinédzser elgázolta, majd cserbenhagyta. A sofőrt még ezekben a percekben is keresik a rendőrök.

Az elsődleges információk szerint a fiatal lány medencéje és a hasa sérült meg. A helyszínre riasztott mentők a Bolton belvárosában lévő kórházba szállították.

Képünk Illusztráció / Fotó: MTI

A balesetben egy másik 17 éves lány is megsérült, de őt a helyszínen el tudták látni a mentősök. A rendőrség szerint ő könnyebb sérülésekkel megúszta.

A barátnők a Great Moor Streeten mentek át, amikor elsodorta őket egy piros Audi A4-es. A szemtanúk szerint a gázoló még csak meg sem állt megnézni áldozatait.

„A 14 éves lányt életveszélyes medence- és hasi sérülésekkel szállították kórházba. Továbbra is súlyos állapotban van a kórházban. A barátnője, akivel együtt kelt át az úttesten, könnyebb sérüléseket szenvedett. Letartóztatásokra nem került sor, a nyomozás folyamatban van” – árulta el a Mirrornak a helyi rendőrség szóvivője.

Jelenleg még folyik a nyomozás, amelynek során át fogják vizsgálni a környező térfigyelő kamerák felvételeit és várják a szemtanúk jelentkezését is.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!