11 hónapja

Szívszaggató tragédia történt: egy 5 éves kisfiú sodródott a folyóban

A szülők kértek segítséget eltűnt kisfiuk megtalálásához. A rendőrök borzalmas dologra jöttek rá a nyomozás során. Szívszaggató tragédia történt a parkban.

Egy házaspár könyörgött segítségért a rendőrségnek, hogy találják meg az eltűnt 5 éves kisfiukat. Logan Williamsont nagy erőkkel kezdték keresni a dél-walesi kapitányság munkatársai.

Logan a bridgend-i Brynmenyn Általános Iskola óvodai osztályába járt, ahol a tanuló társai és a személyzet egyaránt szerette.

A kisfiút a testvére ölte meg, de édesapja is rendszeresen bántalmazta
Fotó: Twitter

A hatóság munkatársai sajnálatos körülmények között holtan találták az Ogmore folyóban a bridgend-i Pandy Park közelében. A kisgyermek halálának helyszínét mécsesek, virágok és plüssállatok borítják az emlékére.

„Egyszerűen sokkolt és megdöbbentett, ez egy kis közösség, mindenki átérzi a történteket” – nyilatkozta a 25 éves Lois Shepherd, aki egy plüss cápát hagyott hátra, amelyet a négyéves lánya választott, miután a halálhír nyilvánosságra került.

A folyóparton hagyott üzenetek között szerepeltek a következők is: „Repülj magasan Logan, szeretetet és csókokat küldök”, „RIP kisangyal” és „Gondolok rád”.

A kis Logan halálának körülményei azonban nem győzték meg a nyomozókat, ezért elrendelték a boncolását. A halottkém meggyőződése, hogy szükségesek a további vizsgálatok, mivel okkal feltételezhető, hogy a halála erőszakos vagy természetellenes volt.

Ám a bizonyítékok alapján sokkoló dologra jöttek rá a nyomozók. Az öt éves Logan halálát valószínűleg a 14 éves bátyja okozta. Mostohaapját, a 39 éves John Cole-t szintén gyilkossággal vádolják, miután a fiú testén számos sérülés éktelenkedett. Míg édesanyját, a 30 éves Angharad Williamsont az igazságszolgáltatás félrevezetése miatt vádolták meg.

A tárgyalás ideiglenes időpontját mindhármuk számára jövő év január 31-re tűzték ki, négy hétre becsült idővel – számolt be a megdöbbentő esetről a Daily Mail.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!