1 éve

Felfoghatatlan tragédia: Testével védte feleségét a betörőtől a hős férfi

Nyaralás előtt támadt egy betörő egy házaspárra. A férfi feláldozta magát felesége életéért, akiért ezekben a percekben is küzdenek az orvosok.

Borzalmas tragédiát élt át egy fiatal házaspár Oregon vidéki részén, miután betört az otthonukba egy betolakodó.

A maszkos férfi erőszakosan támadt rá a kora reggeli órákban Jamilyn Rebekah Juettenre és párjára, Travis Juetten Marionra. Behatolt a hálószobájukba és 19 alkalommal mártotta a kést a nőbe. Ezt vette észre a férje, aki szembeszállt a betörővel, aki egyetlen mozdulattal leszúrta.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A pár egyik barátja, Alain Leon emlékezett vissza a drámai éjszakára. Mint elárulta a rendőröknek, a pár másnap utazott volna el hawaii nyaralásukra, és ő elvállalta, hogy vigyáz a macskájukra. A szörnyű éjszakán már náluk aludt, és végül neki sikerült elijesztenie a betolakodót.

 

„Megmentette az életét. Megvédte őt a támadótól. Jamilyn kórházban van, nagyon aggódom, hogy képes lesz-e felépülni. Az egyik kezénél az izmok elszakadtak, így nem tudja mozgatni az ujjait” – árulta el Leon.

A rendőrség egyelőre nem nyilatkozott a támadás lehetséges indítékáról – írja a Crime Online oldala. Egyelőre úgy tudni, hogy a támadót nem fogták még el.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!