12 hónapja

Mellbevágó: ledobtak két kisgyermeket a hídról, az egyikük nem élte túl

Egy nőt letartóztattak, ám az ellentmondásos vallomások miatt még folytatják a nyomozást. Az egyik kisgyermek meghalt, a másik súlyosan megsérült.

A louisianai Shreveportban lévő Cross Lake-hez riasztották a rendőrséget péntek délután, miután néhány szemtanú két gyereket látott sodródni a hullámok között.

Először azt gondolták, hogy a folyó fölött átívelő Interstate 220-as autópálya hídjáról zuhantak a vízbe. Ám ennél sokkal rosszabb dolog történt velük, ugyanis az egyik alacsonyabb hídról lökték le a gyerekeket a halálba.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Az egyik kisgyermek meghalt, a másik pedig súlyosan megsérült és kritikus állapotban az Ochsner LSU kórházba szállították. A hatóságok egy harmadik társukat is kereste, akiről azt hitték, hogy szintén a vízben lehet, ám őt később egy másik helyszínen épségben megtalálták.

A fiatalok tragédiája után kezdődött csak az igazi hajsza, keresni kezdték a szemtanúk által látott ezüst színű Dodge Caravant, ami elhajtott a hídtól. Egy szemfüles járőr a körözés alapján az autópálya egyik pihenőjénél ki is szúrta a járművet, a volán mögött ülő nőt pedig megfékezte, majd elfogta.

A shreveporti tisztviselők szerint a nő, akit még nem neveztek meg, a harmincas évei közepén járhatott. A gyerekek életkorát szintén nem hozták nyilvánosságra.

A rendőrség még mindig próbálja tisztázni, hogy pontosan mi történt.

„Ellentmondásos nyilatkozatok hangzottak el, ezért nem nyilatkozunk arról, szerintünk mi történt, amíg nem tudjuk biztosan” – mondta a rendőrség szóvivője a Crime Onlinenak, aki szerint két teljesen különböző történetet meséltek nekik a tragédiáról.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!