1 éve

Leszaggatta az LMBTQ-propaganda plakátokat a metrón egy nő, hősként ünneplik – videó

Nem rejtette véka alá véleményét egy New York-i lakos. Egyesével tépkedte le az ellentmondásos plakátokat.

A nagy közösségi oldalakon futótűzként terjed egy a New York-i metróban készült telefonos felvétel, melyen az látható, ahogy egy ismeretlen nő felfokozott érzelmi állapotban letépi a OKCupid nevű társkereső alkalmazás LMBTQ-életmódot, promiszkuitást és abortuszt népszerűsítő hirdetéseit – írja a Russia Today angol nyelvű orosz hírportál.

„Ez mind undorító, ez mind undorító! Szerintetek rendben van, hogy a gyerekek ezt nézik? Ez propaganda! Ez hatással van a következő generációra. Nem tudom, miért nem látja ezt senki. Ez undorító!”

- fogalmazott a nő, miközben egyesével tépkedte le a csókolózó homoszexuális párokat, és egyéb nyalánkságokat ábrázoló reklámplakátokat.

A plakátszaggató akciót legalább egy tucat ember nézte végig. Többségük a helyén ülve, csendben szemlélte az eseményeket, viszont volt, aki a támogatásáról biztosította a heves, érzelmektől fűtött nőt. Az egyik utas, aki filmre vette a történteket, például „érzékenyítésnek” nevezve a reklámokat, egy másik pedig úgy fogalmazott, hogy azok „normalizálják az abnormális viselkedést.”

Egy harmadik férfi utas, aki segített is letépni néhány plakátot, azt mondta, hogy

„emberek figyelem, ezek a gyerekeitekért jönnek.”

[caption id="" align="alignnone" width="1405"] New York-i metrószerelvény az OkCupid társkereső alkalmazás reklámjaival.[/caption]

A letépett hirdetések egyébként – kivétel nélkül – szexuális tartalmú üzenetet hordoztak magukban. Az egyiken például két száj látható, melyeket egyetlen nyelv köt össze. Egy másik hirdetésen pedig az olvasható, hogy „minden egyes pánszexuális” bátran használhatja az OkCupid alkalmazását.

Egy korábbi közleményében a társkereső mögött álló vállalat azt mondta, hogy azért kezdtek átfogó reklámkampányba, mert az alkalmazáson belül már 22 nemi opciót és 12 szexuális orientációt kínálnak a felhasználói profilok számára. Sőt, egy nemrég bevezetett új funkció azt is lehetővé teszi számukra, hogy egy speciális jelvénnyel a profiljukon kinyilvánítsák abortuszpárti nézeteiket.

[caption id="" align="alignnone" width="652"] Az OkCupid alkalmazás egy biztonságos platform a magukat pánszexuálisként azonosító személyeknek, és a partnerüket gyakran cserélgetőknek is.[/caption]

A reklámplakátok letépéséről készült vírusvideóra egyébként többségében pozitív kicsengésű hozzászólások érkeztek. Például többen is jelezték, hogyha rongálás miatt őrizetbe vennék az elkövetőt, akkor szívesen kifizetik az óvadékát.

Egy másik hozzászóló pedig csak annyit írt kendőzetlenül a videó alá, hogy „a pokolba, ez igen, folytassátok ezt a munkát, és takarítsátok ki azt a szart a metróból!”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!