1 éve

„Patakokban folytak a könnyeim„ – horrorbalesetet szenvedett az anya, 3 éves kislánya vigasztalhatatlan

Mellkasától lefelé lebénult a nő azután, hogy egy autóbaleset következtében nyaktörést szenvedett.

A fiatal anyuka már sosem fog tudni újra járni, miután autóbalesetet szenvedett. A 22 éves Kirsty Probert augusztus 29-én a hajnali órákban ütközött az autópályán. Nyaktöréssel szállították a birminghami Queen Elizabeth kórházba.

Az orvosok sokkoló hírt közöltek a családdal: a 22 éves lány a mellkasától lefelé teljesen lebénult, így nemcsak a lábait, de a karjait se tudja mozgatni. Édesanyja, Carol Jones most létrehozott egy adománygyűjtő oldalt, hogy minél több pénzt gyűjtsön össze és ezzel segítsen lányának a lehető legkönnyebben felépülni – írja a Daily Star. Kirsty hároméves lánya, Alessia állítólag nem tud megbékélni a történtekkel.

„Kopogtattak az ajtón a baleset hírével. Patakokban folytak a könnyeim. Csak arra tudtam gondolni: „Istenem, csak ne az én Kirstymet!„ Majd megtudtuk, hogy kórházban van, egyből be is mentünk hozzá. Sürgősségi műtéten kellett átesnie, és jött az újabb sokk: soha többé nem fog tudni lábra állni” – mondta Carol, aki mindvégig lánya mellett áll, és támogatja, amiben csak tudja.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!