1 éve

Bosszúból fagyállóval mérgezte meg az angyalarcú 2 éves kisfiút, nem tudták megmenteni

Több héten keresztül hazudott a barátnő, hogy leplezze szörnyű tettét. Ám nem sokáig űzhette piszkos játszmáit a rendőrökkel.

Borzalmas körülmények között vesztette életét egy mindössze 2 éves kisfiú. A tragédia éppen akkor következett be, amikor a gyermekre az édesanya barátnője vigyázott.

A nőnek hirtelen változott meg a munkarendje, így kénytelen volt megbízni barátnőjét, hogy vigyázzon hosszabb ideig Jones-Fearontra. Nesmith el is vállalta a felkérést.

Fotó: pixabay.com

Mikor az édesanya felhívta, hogy beszélhessen gyermekével, a nő hazugsággal leplezte gyáva tettét. Azt mondta, hogy az anyjánál hagyta a kisfiút Poconosban, és telefonon nem lehet őket elérni. Mindezek után Nesmith 1000 dollárt ajánlott fel egy férfinak, hogy eltüntesse Jones-Fearon holttestét. Ám a bérence nem akart belekeveredni a gyilkosságba és inkább feladta a rendőrségen.

Jones-Fearont állítólag holtan és meztelenül találták egy ágyon. Nesmith elmondása csupán pár percre hagyta magára a kisfiút, hogy szintetikus marihuánát szívjon, amikor pedig visszatért, már habzó szájjal találta. Ám ahelyett, hogy segítséget kért volna, három hétre elmenekült a lakásból. Hazugságain hamar átláttak a rendőrök.

Az orvosszakértő megállapította, hogy Jones-Fearon erőszakos gyilkosság következtében halt meg, de a halál okát nem tudta pontosan meghatározni. A szakértő jelentése szerint Jones-Fearont testén több zúzódás volt, eltörtek a csontjai, agyvérzést kapott és fagyálló folyadékot is talált a gyomrában.

A pennsylvaniai ügyészség hétfőn bejelentette be, hogy Nesmithet ebben a hónapban minimum 23, maximum 47 évre fogják várhatóan elítélni.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!