12 hónapja

Évekig bántalmazták 7 kisgyermeküket a kegyetlen szülők: erre a fordulatra senki sem számított

Borzalmas gyerekkoráról mesélt Heather. Annyi szörnyűség történt vele, hogy hallgatni is fáj.

Brutálisan bántalmazták gyerekként szülei Heather Trimet, Gerald és Pamela Platz lelkileg, fizikailag és szexuálisan is folyamatosan sanyargatta egyetlen lányát, de a másik 6 testvért sem kímélte. Most gyerekkori kálváriájáról mesélt Heather a Daily Mail-nek és arról, a történtek után milyen felnőtt és anya lett belőle.

A most 38 éves Heathert apja többször megerőszakolta, anyja ugyanezt tette vele különböző tárgyakkal. Fülébe tárgyakat dugtak, ami miatt a dobhártyája soha nem lesz már egészséges.

Többször bezárták a pincébe, összeverték az arcát kövekkel és nem kapott sem enni, sem inni. Olyan is előfordult a kis Heatherrel, hogy nem akart megnézni egy ijesztő filmet, ezért kegyetlen anyja és apja felkapcsozta a szemhéját, így kényszerítették, hogy megnézze a számára sokkoló alkotást. A kegyetlen szülők többször Heatherre ürítettek...

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Heather 6 testvérét is folyamatosan bántalmazták szüleik, de anyja egyetlen lányukra haragudott a legjobban, mert apja különös figyelmet és szexuális vonzalmat mutatott a kislány felé, ezért az anya még durvábban bántalmazta a lányt...

A kegyetlenkedéseknek elsősorban az vetett véget, amikor a michigani erdőben lévő házukból az egyik testvér, Byron meztelenül, összeverve kiszaladt az utcára, ahol észrevette az egyik szomszéd, és kihívta a rendőrséget. Heather ekkor 6 éves volt és Byronnal nevelőotthonba került.

Heather úgy emlékszik vissza, hogy 18 évesen drogokhoz nyúlt, de rádöbbent, hogy nem lenne különb alkoholista és drogfüggő szüleinél, ezért életmódot váltott, mi több, később életet adott kislányának.

Azt mondja, amikor meglátta az újszülött kislánya, Kayla arcát, akkor döbbent rá, mekkora ajándék egy gyermek és milyen az igazi, feltétel nélküli szeretet. Azt is mondja, hogy mindent megtett és megtesz azért, hogy kicsit se hasonlítson bántalmazó szüleire és annak ellenére, hogy mennyire elbánt vele az élet kiskorában, kiegyensúlyozott életet él.

Heather testvére nem volt ilyen szerencsés, Byron 2017-ben tűnt el és testét 2018-ban találták meg egy folyóban – ő nem bírt megküzdeni gyerekkori démonaival.

A borzalmas szülőket, Gerald és Pamela Platzot 1990-ben életfogytig tartó börtön büntetésre ítélték, az apa azóta a börtönben meghalt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!