1 éve

Megérdemled a halált: rátámadt a rendőr a gyerekbántalmazóra, brutálisan összeverte

A rendőr képtelen volt parancsolni az indulatainak, amikor egy kegyetlen férfit hallgatott ki, és úgy döntött, az öklével szolgáltat igazságot.

Nem tudott parancsolni az indulatainak Greg Hallgrimson rendőr, amikor 2018-ban egy zavart férfi sétált be a kansasi rendőrőrsre. A 31 éves Jonaton Zicarelli a legnagyobb nyugalommal bejelentette, hogy a közeli jeges tóba dobta a féléves kislányát.

A hős rendőr megmentette a kislány életét
Fotó: Pixabay

Hallgrimson és társa azonnal elindultak a helyszínre, ahol valóban megtalálták a vízen lebegő csecsemőt. Bár sejtették, hogy elkéstek, de beúsztak a kicsiért, a saját tiszta ingükbe bugyolálták, kiszedték az iszapot és hínárokat az orrából és a szájából, és megkezdték az újraélesztését.

Csodával határos módon a kislányt sikerült visszahozni az életbe, és súlyos állapotban kórházba került.

Hallgrimson ezután a helyi rendőrőrsön vezette a kislány apjának kihallgatását, aki elmondta: a közelgő ünnepek miatt akart végezni a gyerekkel, mert úgy látta, hogy a feleségére túl nagy teher hárul – írja a Daily Mail.

A hős rendőr ekkor nem tudta tovább fékezni az indulatait, felugrott és ütni-verni kezdte a kegyetlen férfit, miközben azt ordította:

„Megérdemled a halált!”

A rendőr ellen eljárás indult, aminek ügyében most ítélet született, és aminek során végig bűnösnek vallotta magát, nem tagadta a tettét. A város ennek ellenére mellette áll, hiszen hősies módon megmentette a kislány életét, az pedig nem meglepő, hogy ezek után nem tudott parancsolni az indulatainak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!