1 éve

A folyóban találták meg az eltűnt 5 éves kisfiú testét, nem baleset történt!

A mindössze ötéves Logan édesanyja szombat hajnalban vette észre, hogy nyitva a házuk ajtaja. Kétségbeesve kiabált az eltűnt fia után, de a kicsinek már csak az élettelen testét húzták ki a közeli folyóból.

Mindenki megdöbbent azon a dél-walesi, mindössze ötéves kisfiú halálán, ami nemrég árnyékolta be az egyébként csendes kis lakóközösség mindennapjait. Logan Williamson mindenki kedvence volt a környéken – írja a Mirror.

A kisfiú édesanyja szombaton hajnalban vette észre, hogy nyitva a házuk ajtaja, Logan pedig eltűnt. Az édesanya kétségbeesetten kiabált a gyerek után, de nem találta. Végül a keresés sikeres lett, de sajnos tragédiával ért véget: a kisfiú, holttestét az Ogmore folyóban találták meg a Pandy Park közelében, röviddel azután, hogy a szomszédok azt mondták, hallották, hogy anyja kétségbeesetten kiabál érte. Mindenki ledöbbent, mikor kiderült, hogy már nem él, a közösségi médiában sokan megemlékeztek róla:

„Gyönyörű fiú volt. Kedves, vicces, udvarias, jóképű és okos. Feltétel nélkül szerették, és sajnos életét vesztette.”

„Logan volt a legaranyosabb gyerek akit ismertem, mindig mosolygott és igazi energiabomba volt.

”Mindenki sokkos állapotban van, egyszerűen nem tudjuk felfogni, ami történt.„

Ami pedig még sokkolóbb, hogy a rendőrség szerint nem baleset történt. Ugyanis bejelentették, hogy több embert is letartóztattak, akiket a kisfiú meggyilkolásával vádolnak.

„Egy 39 éves férfit, egy 30 éves nőt és egy 13 éves fiút is gyanúsítunk, mind Bridgend környékéről származnak.” – tették közzé.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!