1 éve

Még előtte állt az élet: szörnyű betegségben hunyt el a többgyermekes anya

Családja nem sejtette, hogy elveszítik azután, hogy úgy tűnt, meggyógyult.

A 37 éves Victoria Ayres 11 hónappal tragikus halála előtt úgy tűnt, hogy meggyógyult. A család nem is sejtette, hogy Victoria napjai meg vannak számlálva, hiszen akkor még úgy tudták, szervezete legyőzte méhnyakrákot. Hamarosan azonban ismét kiújult a betegség, ami átterjedt a vesére, a medencére és a gyomorra, ezt pedig már nem élte túl.

A nő nem vágyott másra, mint arra, hogy gyermekeivel minél több időt eltölthessen. Összesen 6 gyermeket nevelt egyedül, akiket mindennél jobban szeretett – írja a Daily Star.

Victoria unokatestvére, Chris Murray szerint a teljes munkaidőben dolgozó anya hirtelen lett rosszul, nem voltak előzetes jelek. Az anyuka egyre csak fogyott betegsége miatt, végül harmadik stádiumú méhnyakrákot diagnosztizáltak nála. Az orvosok azt mondták, azonnal el kell kezdenie a kezelést. 30-50 százalék esélye volt a túlélésre, de sikerült, és áprilisban boldogan távozott a kórházból. Időközben azonban a rák már átterjedt más szerveire is, ebbe halt bele végül az anyuka.

„Mindannyian összetörtünk a történtek miatt. Victoria túl fiatal és túl jó volt ahhoz, hogy ilyen hamar meghaljon„ - mondta Chris. „Mindig vidám volt, és nagyon jó anyja volt a hat gyermekének. A gyerekei voltak az élete, mindent megtett értük. Nem számítottunk rá, hogy a gyógyulás után elveszítjük. Mindig emlékezni fogunk rá, soha senki sem felejti el.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!