1 éve

Keservesen sírt a 11 éves kislány, de az apja nem hitt neki – most az életéért küzdenek a kórházban

A kislány sokkos állapotba került a történtek után.

Majdnem egy 11 éves kislány, Grace Roys életébe került, hogy apja nem akarta elhinni neki, hogy egy kígyó harapta meg. A férfi kislányával és annak nővérével kirándult egy népszerű túrahelyen az angliai Middlesbroughtban, amikor a gyalogösvényt követve sétáltak. Valószínűleg itt lépett rá a gyermek a viperára, ami megharapta.

Grace keservesen sírni kezdett a fájdalom miatt, de édesapja nem akarta neki elhinni, hogy mi történt.

„Grace rálépett valamire, ami odébb csúszott utána. Hajthatatlan volt, hogy egy kígyó volt, közben sírt, de az apja azt hitte, csak túlreagálja a dolgot és egy féreg vagy hernyó lehetett„ – magyarázta az édesanya, Maggy Mace a Daily Starnak.

Képünk illusztráció!
Fotó: Northfoto

Hazafelé a kislány gyomorfájásra kezdett panaszkodni, hányt, és a lába is lüktetett. Mire hazaértek az anyához, a gyerek arca is feldagadt, a lába pedig kék és fekete volt. Azonnal kórházba vitték, ahol az orvosok megállapították, hogy igazat mondott, és tényleg vipera harapta meg. Mire azonban a kórházba ért, már a méreg elérte a veséjét.A kislánynak antibiotikumot és antihisztamint adtak az orvosai. Két napja van kórházban, de jelenleg még nem tudni, mikor mehet haza.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!