1 éve

Gyermekével a szíve alatt vesztette életét a 23 éves kismama

Pillanatok alatt bekövetkezett a tragédia. A fiatal anyukának és gyermekének egy drogos férfi miatt kellett meghalnia.

Brutális balesetet szenvedett egy száguldozó sofőr miatt a mindössze 23 éves Maddie Morgan. A kismama az ütközés erejétől kirepült az autóból, miközben születendő gyermeke kétségbeesetten küzdött az életéért.

A nőt kórházba szállították, ahol több órán keresztül küzdöttek az életéért az orvosok. Néhány órával azonban a baleset után belehalt súlyos sérüléseibe.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Többek között koponya-, nyak-, borda-, gerinc-, medence-, jobb kar- és lábtörést szenvedett, sőt agyvérzést is kapott. A tragédiát még inkább drámaibbá teszi, hogy a sürgősségi császármetszés ellenére a kis Lucyt sem lehetett megmenteni.

„Gyönyörű, életerős 23 éves egyetlen lányom egyedül halt meg az út szélén, méhében az unokámmal. Semmi nem tudja megközelítőleg sem kifejezni azt a fájdalmat, amit a lányom elvesztése miatt érzek. Újra és újra feltörnek az emlékek, ez maga a pokol...” – mondta Morgan asszony édesanyja.

A szintén 23 éves Jesse James Matthews metamfetamin és kannabisz hatása alatt állt, amikor tavaly májusban Perth Mahogany Creek nevű külvárosában 162 km/órás sebességgel belerohant a kismama autójába. Ez az óvatos becslések szerint is a kétszerese volt a megengedett sebességnek.

A kocsit Morgan élettársa vezette, aki szintén súlyosan megsérült, és hosszú időn keresztül küzdött az életben maradásért.

„Ennek a férfinak a tettei miatt, bármi is legyen a büntetés, én, a családom és a barátaim életfogytiglani büntetést fogunk tölteni” – mondta Morgan édesanyja a nyilatkozatában.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!