1 éve

„Ez a legkegyetlenebb: nézni, ahogy a gyermekem elmúlik a karjaimban” – zokogva mesélt 6 éves kislánya elvesztéséről az édesanya

Az angyalarcú kislány alig pár hónap alatt teljesen leépült, végül meghalt.

Nincs annál nagyobb fájdalom, mint amikor egy anyának végig kell néznie gyermeke szenvedését. Julia Hagreen lánya, Sofia csak 5 éves volt, amikor az orvosok agydaganatot diagnosztizáltak nála. Méghozzá az egyik legagresszívabb, gyorsan terjedő fajtát.

A tumor miatt Sofia lassan elvesztette a nyelés, a beszéd, a járás és a látás képességét is. A kislány 7 hónapig harcolt, végül feladta a küzdelmet.

Az édesanya elmondta, amikor meghallották a diagnózist, még reménykedtek, hogy Sofia legyőzheti a gyilkos kórt. Az orvosok azonban hamar eloszlatták minden reményüket. Mint mondták, Sofia betegsége maga a halálos ítélet, olyan gyorsan osztódik a daganat, hogy nem tehetnek semmit.

„Nem hiszem, hogy van a világon bármi kegyetlenebb egy szülő számára, mint az, hogy nem tehet semmit a gyermeke megmentéséért. Csak néztem, ahogy elmúlik a karjaim között a kislányom” – emlékezett vissza a szörnyűségre Julia.

„Mindig velünk marad egy alap szomorúság és bűntudat, hogy meg kell próbálnunk folytatni az életünket és élvezni, ahogy csak tudjuk. Van még két gyermekünk, rájuk kell koncentrálnunk”.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!