1 éve

Mellbevágó: egy órán belül követte feleségét a halálba a férfi

Külön kórházban kezelték őket, de majdnem egyszerre haltak meg.

Graeme és Margaret Carlingot egyaránt megtámadta a COVID-19, melynek következtében mindketten kórházba kerültek a skóciai Dundee-ban – írja a brit Daily Record.

Fiuk, Graeme Jr. a lapnak elmondta: falfehér lett, amikor felhívták a kórházból, hogy az édesapja meghalt.

Az idős férfit a Ninewells Kórházban kezelték, fia pedig éppen a Roxburghe House névre keresztelt, speciális palliatív terápiát folytató intézményből tartott hazafelé Aberdeenből, ahol éppen az édesanyjától vett végső búcsút.

A megrendült férfi szerint mindössze egyetlen óra telt el addig, míg édesapja szintén elindult szerelme után a halálba.

A sors fintora, hogy egy nappal Mrs. Carling halála után a nő mobiljára megérkezett az SMS, miszerint kérik, hogy egyeztessen időpontot a számára lefoglalt vakcina beadását illetően.

„Ez még egy film forgatókönyvének is sok lenne” – nyilatkozta az elárvult fiú, hozzátéve, hogy szülei túl fiatalok voltak még a halálhoz.

A 65 éves asszony még tavaly decemberben, a karácsonyi ünnepeket követően, míg férje, a 66 esztendős Graeme január elején produkált pozitív COVID-tesztet. Mrs. Carlingnak ezidő tájt egy szörnyűséges napon mindössze 24 órát jósoltak, ám szervezete nem adta fel a harcot.

Férje ellenben remekül reagált a kezdeti oxigénterápiára, ám később súlyosan megromlott az állapota – a házaspár végül január 19-én hunyt el – írta a Borsonline.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!