1 éve

Váratlan tragédia: születésnapján vesztette életét a 3 éves kisfiú

A család legrosszabb rémálmában sem gondolta volna, hogy tragédiába fog torkolni a boldog ünnepség.

Borzalmas tragédiába torkollott egy születésnapi parti. A szülők legrosszabb rémálmukban sem gondolták volt, hogy ez lesz a 3 éves kisfiú utolsó napja…

Miami északkeleti részén békésen ünnepelt a család, egy Airbnb bérleményben, amikor is a ház előtt veszekedés kezdődött, majd lövések dördültek. A nyomozók szerint a lövöldözés szombat este történt.

Fotó: Pixabay

A három éves kis Elijah LaFrance azonnal életét vesztette, miután eltalálta egy lövedék. Egy 21 éves nő is megsérült a partin, akit azonnal kórházba szállítottak. Az orvosok véleménye szerint a hölgy túl fogja élni a sérülését és idővel fel fog épülni.

A rendőrség szerint a gyanúsított elmenekült a helyszínről, és még mindig szabadlábon van.

„Ha látsz egy partit, ahol gyerekek vannak és tűzet nyitsz rájuk nem vagy más, mint gyáva. Gyáva vagy” – nyilatkozta a férfi, aki az ünneplők között volt.

„Olyan volt, mint egy pergőtűz. Több mint harminc ropogást hallottam. Eközben láttam meg, hogy három autóból nyitottak tűzet, majd elrobogtak mellettünk” – tette hozzá egy másik résztvevő.

A rendőrség nem adott további információt a lövöldözésről, de Alfredo Ramirez rendőrigazgató szerint a nyomozók meg fogják találni az elkövetőket és felelősségre vonják majd őket. A kisfiú halála miatt pedig részvétüket nyilvánították.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!