1 éve

Rejtélyes módon vesztette életét az édesanya, öt gyermeket hagyott hátra

Rejtélyes körülmények között halt meg egy litván nő. A rendőrség szerint azonban nem baleset okozhatta a halálát.

Elképesztő borzalmakat élhetett át az ötgyermekes nő, akinek holttestét a suffolki Brandon Country Park tavában találtak meg pénteken. A rendőrség gyilkosságot sejtve nyomozást indított.

A litván származású Egle Vangaliene (35) holttestére egy látogató figyelt fel a vízben. Nem késlekedett, azonnal riasztotta a mentősöket, de akkor már késő volt. Nem sokkal később, az ügy kapcsán egy 46 éves férfira terelődött a rendőrség gyanúja, akit le is tartóztattak.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A helyieket nagyon felzaklatták a történtek, ezért a parkban folyamatosan járőröznek a rendőrök. A tragédiát súlyosbítja, hogy Egle már 7 éve dolgozott Angliában, hogy segíthesse Litvániában élő szegény sorsú családját.

Barátai nagyon szerették a családanyát, tisztelettel emlékeztek meg róla. Sőt egy adománygyűjtést is szerveztek, hogy biztosítsák a temetéséhez szükséges összeget és a holttest hazaszállítását – írja a The Sun.

„Részvétünket fejezzük ki a családnak, egy szeretett anyát és nővért vesztettek el. Öt gyermek maradt anya nélkül. Nehéz szavakat találni, amik vigaszt nyújtanak ebben a nehéz időben. Minden erőnkkel, hitünkkel és reményünkkel támogatni fogjuk őket” – emlékezett meg róla egyik barátnője, Vitalija.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!