1 éve

Hűtőszekrényt ment vásárolni, de soha többé nem tért haza a nő

Borzalmas dolog történt a vásárlás során az asszonnyal. Családja képtelen feldolgozni a veszteség okozta fájdalmat.

Sokan még csak bele sem gondolnak, mennyire veszélyes lehet egy idegen embertől vásárolni. Valószínűleg nem gondolt semmi rosszra az 54 éves Denise Williams sem, amikor a Facebook piacterén szemelte ki új hűtőszekrényét.

A Pennsylvániában élő nő hétfőn közölte is családjával a jó hírt, majd elindult a megadott címre megvenni az új háztartási gépet. Ám családja hiába várta haza, soha többé nem térhetett már vissza szeretteihez.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Már az esti órákban értesítették a rendőrséget a hozzátartózok, így kedden kimentek ellenőrzésre Joshua Gorgone lakásához. A címet egyébként Denise telefonjának bemérése után szerezték meg.

A nyomozók megdöbbenve vették észre, hogy a férfi megölte vásárlóját, majd holttestét a lakásban hagyta. A boncolás során az is kiderült, hogy több szúrt sebbel végzett támadója Denisével – írja a Crime Online.

„Egy rettenetes harcot vívott a saját életéért. Senkinek nem szabadna hasonlóan erőszakos halált halnia, mint Denise Williamsnek kellett” – nyilatkozta a Geistown Borough rendőrség szóvivője.

A férfi később bevallotta, hogy egy konyhakéssel ölte meg a nőt, miután összevitatkoztak a hűtőszekrény áráról.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!