1 éve

„Vér folyt le az arcomon„ – az életéért könyörgött a kismama, akit fejbe lőttek

A számszeríjas gyilkos megölte a terhes nő barátját, majd a kismamát fejbe lőtte.

A kegyetlen gyilkos, Anthony Lawrence betört Laura Sugden házába, majd addig várt, míg meg nem érkezett a nő és annak szerelme. A padláson várt lesben állva: a férfi végül megölte a nő párját, majd az öt hónapos terhes kismamát egy számszeríjjal fejbe lőtte.

„Megölted?„ – üvöltötte rémülten Laura az 55 éves szomszédjuknak, aki súlyosan megsebezte a férfit, majd a nőre támadt. „Igen, és most téged is meg foglak ölni” – válaszolta, mire a terhes nő az életéért kezdett könyörögni neki, hiába.

„Vér folyt le az arcomon, és szédültem. Ekkor még hallottam, hogy a párom feljajdult, majd meghalt„ - mondta az asszony.

Az anya és gyermeke túlélte

Szörnyű tette után elhagyta a helyszínt, valószínűleg azt gondolván, hogy mindkét áldozatát megölte. Ám elképesztő módon az asszony és születendő gyermeke túlélte a brutális támadást. Laura most adott interjút először a történtek óta: ebben elmondta, hogy szerelmét ugyan sosem felejti el, ám a fájdalmat enyhítette gyermekének születése – írja a Daily Star.

„Nem hiszem, hogy valaha is túl leszek a történteken, de erősnek kell lennem Ella miatt” – mondta az anyuka. „Nem tudtam, hogyan fogok egyedül boldogulni, de abban a percben, amikor Ella megszületett, és megláttam őt, valami meggyógyult a szívemben. Mondtam neki, hogy az apukája egy hős volt, és ő néha beszél is róla. Megkérdezte, hogy „apukám szeretett engem?„

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!