1 éve

Szörnyű dolog leselkedett a vécében a gyanútlan nőre: felfoghatatlan, ami utána történt

Shannon Stevens nem gondolta, hogy a vécéülőke alatt egy óriási medve rejtőzik...

Ha Alaszkában jársz, azt tanácsoljuk nézz körül, mielőtt vécére mész, ugyanis nem várt vendéggel találkozhatsz. Valószínűleg Shannon Stevens már bánja, hogy nem volt körültekintőbb, mikor egy melléképület vécéjébe sietett.

A gyanútlan nő éppen csak ráült a toalettre, mikor valami megharapta a fenekén – írja a GlobalNews. Shannon óriásit sikított, majd letolt nadrággal kirohant az épületből. A zajra azonnal felfigyelt a testvére, Erik, aki a jurtában tartózkodott ekkor. Kirohant a nőhöz, és látta, nagy a baj. Először azt hitték, valami apróbb állat haraphatta meg Shannont, azonban a férfi meg akart győződni erről, ezért bement a vécébe. Bár ne tette volna...

Hasonló medve harapta meg Shannon fenekét is
Fotó: Getty

Erik ahogy felhajtotta az ülőkét, egy medvével találta szembe magát. A férfi fénysebességgel csukta le a toalett fedelét, majd kifutott a nőhöz, és elújságolta neki, hogy bizony egy medve harapott bele a fenekébe. A testvérpár azonnal a jurtába rohant, ahol ellátták Shannon sérülését, és másnap reggelig ki sem merészkedtek az épületből.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!