1 éve

„Vér ömlött ki a szájából„ – zokogva figyelmeztetnek a szülők: ezt ette meg játék közben a kisfiuk

A kisfiú életébe került egy apró tárgy, amit megvett.

Egy 23 hónapos észak-karolinai fiú a múlt hónap végén, négy nappal azután halt meg, hogy állítólag lenyelt egy gombelemet, ami szétmarta a nyelőcsövét – írja a CrimeOnline. A kis Johnathan Huff a gombelemet valószínűleg egy kulcskereső távirányítójából szedte ki, amit a pulton talált. A kisgyermek nyelőcsövén kívül az egész bélrendszerét is megégette az apró elem, amit a boncolás után a gyomrából szedtek ki.

Az édesanya elmondta, hogy gyermeke valószínűleg egyik reggel ehette meg az elemet, amikor készülődtek. A napköziben aztán elkezdett vérezni az orra, majd vért hányt ki.

A helyszínre siető mentősök arra a következtetésre jutottak, hogy a kisfiú orrából a vér lefelé ment a torkán, ami a hányást megelőző gyomorirritációt okozta. Állítólag egy gyermekorvoshoz is elvitték, aki egyetértett a mentők értékelésével.

A következő napon Johnathan fáradtnak tűnt, és felment a láza. Az orvos ezután azt mondta, vírusfertőzéssel van dolguk. Kezdett jobban lenni, majd ismét rosszabbul érezte magát: felment a láza és újra vért hányt egy köhögőroham közben. Elindultak vele a kórházba, de fiú ajkai elkezdtek kékülni, azonnali segítségre volt szüksége.

„Befogtam az orrát, és levegőt fújtam a szájába, de nem ment be rendesen a levegő, mintha tele lett volna vízzel a tüdeje. Amikorlevettem a számat az övéről, élénkvörös vér ömlött ki a szájából„ – emlékezett vissza zokogva az édesanya.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!