1 éve

„Örökké hiányozni fog a gyönyörű arcod” – agyonlőtték az ápolót, aki csak segíteni akart

Azt hitte egy autós segítségre szorult, így megállt mellette. Támadója kérdés nélkül megölte a fiatal nőt.

Kegyetlenül végeztek egy 26 éves intenzív osztályon dolgozó ápolóval, még tavaly decemberben egy tennessee-i autópályán. A fiatal nő éppen munkába igyekezett, amikor rálőttek a kocsijára.

Ezt követően az esti órákban egy Nashville autópálya rendőrnek tűnt fel a félre húzódott magányos jármű. Riasztotta a mentősöket, de már nem tudtak segíthettek rajta. Egyetlen pontos lövés végzett Caitlyn Kaufmannal.

„Örökké hiányozni fog a gyönyörű arcod, a szereteted, amit másoknak adtál. Kivétel nélkül mindenkivel törődtél, megnevetetted és megmosolyogtattad az embereket. Örökké hiányozni fogsz. Szeretünk téged” – mondta korábban a Crimeonline oldalának Kaufman nagynénje.

A nyomozás során sokkoló részletek derültek ki az elhivatott ápoló haláláról. A nő egyetlen bűne az volt, hogy félrehúzódott egy lefulladt kocsit látva. Azt gondolta baleset történhetett és segíteni szeretett volna. Ám ahelyett kérdés nélkül lelőtték támadói, majd elmenekültek a tett színhelyéről.

Már két férfit is őrizetbe vettek a gyilkosság gyanújával. Letartóztatás során két pisztolyt is találtak náluk, továbbá marihuánát és öt gramm fehér port is.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!