1 éve

Kitört a botrány a kórházban: megrugdosta a járóképtelen beteget az ápolónő, a kamera mindent felvett

A kanadai ápoló nem hitte el, hogy a férfi valóban beteg.

A Kanadában élő 45 éves David Pontone lábaiba elviselhetetlen fájdalom hasított szinte egyik pillanatról a másikra. Mire sikerült a kórházba érnie, már járni is alig bírt. Az orvosok és az ápolók azonban egyáltalán nem vették komolyan a szenvedő beteg panaszait, ugyanis kiderült róla, hogy bipoláris zavarban szenved, ezért azt hitték, csak beképzeli magának a fájdalmat.

Pontone miután nem látták el, kénytelen volt elhagyni a kórházat. Mindezt a földön kúszva, iszonyú fájdalmaktól szenvedve tette.

A legszomorúbb az egészben az, hogy egy ápolónő végig ott állt felette, de ahelyett, hogy segített volna rajta, szavakkal biztatta. Csak a lábát rugdosta türelmetlenül, hogy álljon fel. „Ügyes vagy nagyfiú, megy ez! Meg tudod csinálni!” – gúnyolódott az ápolónő.

Egy másik kórházban derült ki, hogy a férfi nem megjátszotta a dolgot. A nagyon ritka, Guillain-Barré-szindrómában szenved. Ez a betegség az idegrendszert támadja meg, látásvesztéshez és végleges bénuláshoz vezet, ha a beteg nem kap azonnali orvosi segítséget.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!