1 éve

Undorító módon alázták meg a halálos beteg édesanyát: a boltban el is sírta magát

Teljesen összetört az asszony attól, ahogy a kávézóban bántak vele.

Elsírta magát egy rákos asszony, miután megalázták az egyik ismert kávézóban. A halálos beteg édesanya rosszul lett, ám nem engedték ki a mosdóba.

Nicky Hughes leukémiában szenved, de az orvosok szerint már nem sok esélye van a túlélésre. Vérátömlesztést kap és gyógyszerekkel próbálják stabilizálni az állapotát.

Éppen az egyik kezelés után ment volna a gyógyszertárba, amikor érezte, hogy hányingere van és azonnal keresnie kell egy mellékhelyiséget. Ezért betért az első nottinghami Costa Caféba, ahol azonban az egyik alkalmazott elé állt, hogy nem használhatja a mosdót, csak ha fogyaszt valamit.

Szerencsétlen asszony hiába magyarázta, hogy beteg és rosszul van, az alkalmazott szívét nem hatotta meg. Aztán egy másiknál is próbálkozott, de ugyanolyan falakba ütközött. Azt mondták, bizonyítsa be, hogy leukémiás.

„Elsírtam magam, annyira megalázó volt. Már mindenki minket bámult. Alig volt erőm, de elmentem onnan” - emlékezett vissza a borzalmas jelenetre az egyébként ápolónőként dolgozó anya.

Nicky Hughes claims she was refused access to the Costa Coffee toilets despite fearing she was about to vomit – a side effect from her terminal blood cancer Közzétette: H24 News UK2020. november 28., szombat

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!