2 éve

Szívrohamban meghalt Donald Trump legnagyobb rajongója, aki istenként imádta az elnököt

Sem táplálékot, sem pedig folyadékot nem vett magához az indiai férfi napokon keresztül, végül belehalt.

Elhunyt Donald Trump legnagyobb rajongója, Bussa Krishna, aki istenként tisztelte az elnököt. Az indiai farmer mély depresszióba esett, miután megtudta, hogy az amerikai kormányfő koronavírus-fertőzött, majd több napon át tartó imádkozás után infarktust kapott. Az életét pedig már nem lehetett megmenteni – írja a helyi sajtóra hivatkozva a Dail Mail internetes kiadása.

Krishnával legutóbb február végén foglalkozott a nemzetközi sajtó, amikor Donald Trump és felesége, Melania Trump munkalátogatásra érkezett Narendra Modi indiai kormányfőhöz. A 33 éves férfi otthonát több stáb is meglátogatta ekkor, ugyanis a hátsó udvarán egy életnagyságú Trump-szobrot állított fel, ami egy hindu istennek kijáró szentélyt is kapott. A farmer végtelen odaadással rajongott az általa istenként tisztelt amerikai elnökért, naponta többször is imádkozott érte.

Krishna szüleinek elmondása szerint a fiúk mély depresszióba esett, amikor megtudta, hogy Trump elnök korona-vírus fertőzött. Napokig nem volt hajlandó felállni a kertjében épített szentély mellől, ahol virrasztással és böjtöléssel imádkozott az elnök üdvösségéért és mihamarabbi meggyógyulásáért. Sem ételt, sem pedig folyadékot nem vett magához. Ez így ment körülbelül 48-50 órán keresztül, majd szívinfarktus következtében elhunyt. A beszámolók szerint Krishna végigsírta élete utolsó napjait.

„Depressziós lett, mert Trump és felesége, Melania elkapta a betegséget. Szomorú, hogy úgy kellett meghalnia, hogy nem találkozhatott a hősével. Annyira igyekezett találkozni vele..” – szomrkodott Venkat Goud, Krishna egyik közeli barátja.

Krishna korábban egyébként azt mondta egy indiai hírportálnak, hogy India és az Amerikai Egyesült Államok jó kapcsolatai miatt kezdte isteníteni az amerikai elnököt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!