2 éve

Egymás mellett fekve hunyt el az idős házaspár, meggyilkolták őket

Sokszor jártak egy közkedvelt ösvényen, ahol végül rájuk támadtak.

A Colorado-i rendőrség szombat kora reggel fedezte fel a két eltűnt, idős felnőtt holttestét a Colorado Springs-i Woodman út mellett. A túrázókat ismeretlen támadók lelőtték.

Péntek este 20 óra 30 perc körül értesítették a rendőrséget, miszerint a 70-es éveikben járó Lee és Stella Vigilnek nyoma veszett, miután túrázni indultak – írja a CrimeOnline.

„Nem akarom, hogy a feleségem egyedül jöjjön ide. Mostantól mindig velem kell jönnie, ha visszatérünk ” – mondta Morty Zand az egyik túrázó, aki segített a pár keresésében.

Lee és Stella Vigil
Fotó: Coloradoi rendőrség

A családtagok az ösvényt is ismerték, ahol a házaspár elindult, így a rendőrséggel megerősítve kezdtek neki a keresésnek. Rémálmuk vált valóra, amikor üresen hagyott kocsijukra rátaláltak. Másnap 12:30 magasságában pedig az idős párt is megtalálták az ösvény mellett feküdve.

„Nagyon jól érezzük magunkat itt. Kicsit óvatosnak kell lenned, néha vannak itt fura emberek. Szomorú, felkavaró, azt hiszem, már láttam őket.” – nyilatkozta egy másik pár.

A rendőrség erőszakos támadás és gyilkosság miatt indított nyomozást. Azonban több részletet nem voltak hajlandóak elárulni.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!