Létrehozva: 2020.09.07.

Oszáma bin Láden unokahúga szerint Trump az egyetlen, aki megakadályozhat egy újabb szeptember 11-et

„Trump újraválasztása nemcsak Amerika, hanem az egész nyugati civilizáció jövője szempontjából létfontosságú” – fogalmazott Noor bin Ládin.

Oszáma bin Láden unokahúga, Noor bir Ládin szerint egy 2001. szeptember 11-ei terrortámadásokhoz hasonló merényletsorozat érheti az Egyesült Államokat, ha november 3-án a demokrata Joe Bident választják elnöknek – írja a New York Post internetes kiadása.

A konzervatív hírportálnak adott íntejútjában Noor bin Ládin azt mondta, hogy az Obama-Biden-adminisztráció robbantotta ki az arab tavasz néven elhíresült kormányellenes tüntetéssorozatot 2011-ben a Közel-Keleten, hogy eltávolítsák a hatalomból az Amerika-ellenes politikusokat. Azonban a dolgok nem minden esetben úgy alakultak, ahogy azt előre eltervezték, és sok országot taszítottak polgárháborúba vagy játszottak ki olyan terrorszervezetek kezére, mint az Iszlám Állam.

„Az Obama-Biden-adminisztráció alatt kezdett el burjánzani az Iszlám Állam nevű terrorszervezet. Megerősödtek és beszivárogtak Európába. Trump viszont bebizonyította, hogy képes megvédeni Amerikát és szövetségeseit azzal, hogy gyökerestül megsemmisíti a terrorszervezeteket, még mielőtt esélyük lenne a támadásra. (...) Én teljes mellszélességgel kiállok Trump mellett. Régóta követem a munkásságát, és csodálom mennyire határozottan vezeti az országát. Újra kell őt választani... Ez nemcsak Amerika, hanem az egész nyugati civilizáció jövője szempontjából létfontosságú. A radikális iszlám teljesen beszivárgott az európai társadalmakba. Csak meg kell nézni az elmúlt 19 év terrortámadásit. Nagyon aggasztó jelenség, hogy az amerikai baloldal hallgatólagosan elfogadja azokat az embereket, akik osztják ezt az ideológiát” – fogalmazott Noor bin Ládin.

A 33 éves nő, aki a hírhedt nagybácsija miatt változtatta meg a családnevét, jelenleg Svájcban él, de azon dolgozik, hogy megszerezze az amerikai állampolgárságot és a tengeren túlra költözzön. Kiskorában egy amerikai lobogó díszítette a szobája falát, és elmondása szerint egy lakókocsival fogja átutazni az Államokat, ha egyszer letelepszik Amerikában.

Noor szerint végtelenül elszomorító, hogy az amerikai törvényhozásban több olyan politikus is ül, aki zsigerileg gyűlöli az Egyesült Államokat. Bin Ládin példaként hozta Ilham Omar demokrata képviselőt, aki tavaly egy sajtótájékoztatón úgy hivatkozott a 2001. szeptember 11-ei terrortámadásokra, hogy „valamilyen emberek tettek valamit.”

„Amerikában élni és dolgozni megtiszteltetés. Ebben az országban van a legtöbb lehetősége az embernek arra, hogy jó élete legyen. Ha valaki annyira gyűlöli Amerikát, mint Ilham Omar, akkor miért nem költözik máshová?” – tette fel a költői kérdést bin Ládin.

Az interjút egyébként azzal zárta Noor, hogyha legközelebb az Egyesült Államokba utazik, akkor az lesz az első dolga, hogy ellátogat az egykori világkereskedelmi központ helyén álló emlékműhöz Manhattanben, és lerója kegyeletlét a 2996 ember előtt, akit közvetve a nagybátyja gyilkolt meg.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt vannak a legújabb kormányzati bejelentések - ÉLŐ

origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

vg.hu

Megkérdezték a magyar fiatalokat, milyen autót vennének – nem erre a válaszra számítottak

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

origo.hu

Elképesztő dolgot követelt a feleségétől a TV2 egyik sztárja

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KÜLFÖLD

Brüsszel nem törődik az európai emberek érdekeivel

KÜLFÖLD

Teljes agyrém: már az Európai Tanács elnöke is háborúról beszél

KÜLFÖLD

A calabriai maffia halálos „zombidroggal” árasztja el Európát

KÜLFÖLD

Óriási balhé Németországban: húsvét helyett muszlim ünnepre díszítették fel a belvárosokat

KÜLFÖLD

„Megígérte, hogy visszajön”- Asztmarohamot kapott a trambulinon egy kisfiú, nem tudták megmenteni

KÜLFÖLD

„Szerencséje, hogy életben van” – Iskolaigazgatójára támadt egy kilencedikes diáklány

KÜLFÖLD

„Életem legjobb formájában voltam” – Ez jelezte, hogy rákos lett a fitt édesanya

KÜLFÖLD

Elhunyt az évszázad rablásának kiagyalója: A sírba vitte magával a titkot, hogy hova tűntek a milliók