2 éve

Nővére talált rá: váratlanul meghalt az édesanya, egy kislányt hagyott hátra

Ibizai nyaralása során érte hirtelen a halál a fiatal anyukát. Hároméves kislányát nővére vette magához halála után.

A 23 éves Amy Connor Ibizán nyaralt nővérével, Tonival és unokatestvérével, Alisonnal. Miután a medencében fürdőztek, felment hotelszobájába lepihenni...

Amy szobájába a közös erkélyükön keresztül jutottak be, ahol holtan találták az ágyban fekve. Mindez még augusztus 20-án történt – írja a Mirror.

„Voltunk lent a medencénél, majd Amy elvonult lezuhanyozni és lefeküdt. Az erkélyen ültem, pihengettem, ám mivel még mindig nem jött ki, gyanakodni kezdtem. Annyira szürreális, semmi értelme nincsen. Még mindig sokkol” – kezdte Toni.

Az elmúlt három hét borzalmas volt a család számára, főleg Amy három éves kislányának, Kaliyahnak. A kisgyerek még nem képes felfogni, hogy soha többé nem láthatja édesanyját.

A fiatal anyukát szeptember 3-án helyezték végső nyugalomra, egy rózsaszínű koporsóban, amin gyémántokkal a „hercegnő” felirat díszeleg. Halálának pontos okát nem ismertették. Hátrahagyott gyermekének a felügyeletét egyelőre nővére vállalta.

„Amy az a fajta ember volt, akivel ha egyszer találkoztál biztosan nem felejted el. Nagyon kedves volt, pezsgő, mindig mosolygott, imádott énekelni és táncolni a kocsiban, milliónyi videóm van Amy-ről és szinte mindegyiken énekel. Mindig is a bulik lelke volt” – tette hozzá Toni.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!