2 éve

„Nem vagyok még kész a halálra, bármit megtennék még egy kis időért” – rákkal küzd a 28 éves ápoló

Életmentő kezelésre gyűjt egy ápoló, aki a rákkal vív csatát.

Minden követ megmozgat Charlotte Roe, hogy még egy kis időt nyerhessen magának. A 28 éves gyermekosztályon dolgozó nővér ugyanis a halálos kórral küzd, a rák egy agresszív fajtája támadta meg az epevezetékét. Korábban már küzdött a betegséggel, ám úgy tűnik, a műtétek és a kemoterápia ellenére kiújult a betegsége. Az orvosok szerint alig pár hónapja van hátra.

A Derby-ből való fiatal nő azonban nem hajlandó feladni a küzdelmet és egy adománygyűjtő oldal segítségével pénzt gyűjt, hogy megkaphasson két kezelést, amely talán megmenti az életét.

„Az onkológusommal volt találkozóm, az utolsó kemoterápiás kezelést kellett volna egyeztetni. De azt mondta, visszatért a rák, már a májamon is elburjánzott. Sokkot kaptam. Megkérdeztem, mennyi időm van még hátra. Azt válaszolta, nem tudják pontosan, de alig pár hónapom. Nem akarom elhinni, meg akarom találni és ki akarom próbálni a kísérleti gyógymódokat is, amelyek talán megmenthetnek. Nem vagyok még kész a halálra. Bármit megtennék, hogy még egy kis időhöz jussak – mondta a lány.

Az egyik kezelés elérhető az Egyesült Királyságban, a másikat azonban csak az Egyesült Államokban kaphatja meg.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!