2 éve

Megrázó történet: parfümmel fújta magát szembe az édesanya, majd rákkal diagnosztizálták

Rettenetes hírt közöltek az anyukával, miután véletlenül parfüm ment a szemébe.

Szerző Ripost

A Sutton Coldfieldből származó 56 éves Carol Player azért ment kórházba, mert miután véletlenül parfümöt fújt a szemébe, elveszítette a látása egy részét.

Fotó: 123rf

Az orvosok szem melanomát, a szemrák egyik leggyakoribb típusát diagnosztizálták nála. A szakemberek szerint nem maga a parfüm okozta a daganatos elváltozást, hanem ez segítette hozzá őket ahhoz, hogy felismerjék, baj van.

„Az orvosok hétfőn megállapították a rákot, majd kedd reggel kivették a szememet. Ezután azt mondták, nem lesz szükség több kezelésre„ – mondja a kétgyermekes anyuka a Daily Mailnek. Öt évvel később azonban a máján is elváltozások jelentek meg, így a sebészek eltávolították a májának egy részét. Három hónapra rá viszont egy vizsgálat során kiderült, hogy a máj más területeire is átterjedt a rák.

Az orvosok úgy döntöttek, hogy a Carol számára a legjobb kezelés a Delcath Melferlan Chemosaturation nevű kísérleti gyógyszer, amely nagyon sikeresnek bizonyult korábban a rák e típusában. A kezelés viszont nem olcsó: a család gyűjtést szervez, hogy kifizessék a kezelést, ami megmentheti Carol életét.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!