2 éve

Megdöbbentő: egy nő azt állítja, Maddie él és találkozott vele

Egy nyugdíjas nő látni vélte három évvel ezelőtt.

Egy nyugdíjas tanár elmondása szerint látta, hogy három évvel ezelőtt Madeleine McCann egy másik fiatal lánnyal beszélgetett egy albufeirai szupermarketben. Az említett hely 37 mérföld távolságra esik attól a szállodától, ahol Maddie 2007-ben eltűnt.

A nő, akire csak Marianként hivatkozik a Daily Star oldala, váltig állította, hogy a portugál Albufeira üdülőhelynél németül beszélgetett az eltűnt lány. Sőt arra is szolgált magyarázattal, miért gondolja, hogy Maddiet látta.

Fotó: Europress – AFP/TERI BLYTHE/METROPOLITAN POLICE SERVICE

„Világosan láttam őt, és biztos vagyok abban, amit láttam. Körülbelül 13 éves volt akkor. A jobb szemében pedig ott volt a megkülönböztető folt” – mondta a nő.

„Egy másik tizenéves lánnyal volt. Németül beszéltek. Pékségben voltak. Szerintem senki nem volt velük. Néhány másodperc múlva rájöttem, hogy ki lehet, de akkora már késő volt. Biztos vagyok benne, hogy őt láttam” – tette hozzá a nyugdíjas tanár.

A portugál tévének azt is bevallotta, hogy akkoriban nem tett bejelentést a rendőrségen. Azonban, most, hogy újra előkerült az ügy és újra látta a kislány fotóját, visszaemlékezett a történtekre és bár még a családdal nem vette fel a kapcsolatot, a rendőrségen szívesen tenne bejelentést.

„Arra is emlékszem, hogy egy sárga és fehér színű furgont láttam akkor a parkolóban” - nyilatkozta a tanárnő, aki akkor döntött a felszólalás mellett mikor megtudta, hogy Németországban is rabolt Bruecker egy női bűntársával.

Chrisian Bruecker szülei szálloda szobájából rabolta el a kis Maddiet, akinek holttestét kutakban kezdték keresni a hatóságok, de még eddig nem bukkantak a nyomára.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!