2 éve

Újabb szörnyűséges dolgok derültek ki a kis Maddie gyilkosáról, kitálalt a barát

Christian B. csak röhögött, amikor a haverjai azzal viccelődtek, hogy a kislány a pincéjében van.

Maddie McCann meggyilkolásával egy német férfit, Christian B.-t gyanúsítják, őt pedig egy bárban alkalmazott nő leplezhette le. Az elbeszélések alapján tőle derülhetett ki, mi történt a Portugáliában elrabolt angol kislány holttestével.

Christianról már saját anyja is azt mondta, hogy kicsiként is deviánsan viselkedett, mintha kódolva lett volna, hogy felnőttként valami szörnyű dolgot fog elkövetni.

Most az egyik volt cimborája tálalt ki arról, hogyan viselkedett a minden bizonnyal súlyos mentális problémákkal küzdő férfi. A barát szerint Christian csak röhögött, amikor a többiek tréfából meggyanúsították azzal, hogy a pincéjében rejteget egy kislányt, sőt, azzal is elbüszkélkedett, hogy a rendőrök egyszerűen nem tudják rábizonyítani Maddie elrablását.

„2013-ban, amikor Braunschweigben laktunk, kapott egy hivatalos iratot a rendőrségtől. Azt mondta egy idézés, de csak nevetett rajta. Kifejezetten büszke volt rá, mintha egy trófeát kapott volna” – árulta el a neve elhallgatását kérő barát, aki szerint a német rendőrség akkoriban nem vette elég komolyan az ügyet.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!