2 éve

Szívszorító: különleges módon láthatja csak kisfiát az ápoló édesanya – fotó

Kétéves kisfiát hosszú ideje nem ölelhette már magához a nővérként dolgozó anyuka.

Az ápolóként dolgozó édesanya hatalmas áldozatot hozott meg, amikor megtudta, hogy munkahelyén is van már koronavírusos beteg. Vállalta, hogy munkában marad, annak fényében, hogy emiatt el kellett búcsúznia kisgyermekétől, míg véget nem ér a koronavírus-járvány és biztonságban haza nem térhet.

Amint hazaért, 5 percen belül összepakolt kétéves kisfia számára és átvitte a nagyszülőkhöz, így két mérföld távolság lett anya és fia között. Mindez nyolc héttel ezelőtt történt.

Mivel elképesztően hiányzott neki George és az, hogy érezze az illatát és a közelében lehessen, Charlotte Cloe (30) úgy döntött, elutazik hozzá. Egy sajátos módszert alakítottak ki, hogy mégis tudjanak találkozni.

A nagyszülők házába ugyan egyszer sem ment be, nehogy megfertőzze őket. De az ablakon keresztül a szülők találkozhattak George-val. A megható találkozások alkalmával mindig az üvegen keresztül tapasztják egymáshoz kezeiket, az édesanya és a kisfiú.

„Minden nap beszélünk vele FaceTime-on, felváltva a nagyszüleivel is. Mikor az ablaküvegen keresztül látom, egyszerre érzem magam boldognak, szomorúnak és dühösnek is. Csak annyit akarok, hogy őt és a szüleimet egy buborékba helyezhessük, hogy biztonságba legyenek” – árulta el a Mirrornak Charlotte férje, Daniel (30).

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!