2 éve

Kislány fürdőruhák és gyerekpornó mindenütt: undorító dolgokat találtak Maddie gyilkosának lakókocsijában

A férfi egy ismerősének azt is elárulta: drogot és gyerekeket csempészett a lakókocsival.

A 43 éves Christian Brückner, akit Madeleine McCann elrablásával és megölésével gyanúsítanak, néhány évvel ezelőtt elszólta magát egy német férfinek: elárulta, hogy autójában van egy titkos tárolóhely, amelyben marihuánát szokott szállítani, majd hozzátette, hogy abban akár egy gyereket is el tudna rejteni, észrevétlenül. A férfi akkor még azt hitte, Christian viccel, de már egészen biztos abban, hogy ő rabolta el a kislányt.

Egy német férfi, a 65 éves Dieter F. elmondta, hogy 13 évvel ezelőtt, egy utazás során megismerkedett Maddie feltételezett gyilkosával, Christian Brücknerrel, aki akkoriban olyan dolgot mutatott neki, ami magyarázatot adhat a kislány eltűnésére.

A férfi elmondta, hogy 2007-ben épp a lányát látogatta meg, aki szociális munkásként dolgozott egy ifjúsági szálláson, amely körülbelül 40 kilométerre volt attól a helytől, ahonnan nem sokkal később a kis Maddie eltűnt.

Christian Brückner megjelent az épület előtt egy krémszínű mikrobusszal és kérte, hogy engedjék be egy kis időre, amíg feltölti a telefonját és iszik egy pohár vizet. Ekkor beszélgetni kezdett a férfival, és elárulta neki, hogy marihuánát szokott csempészni egész Európán keresztül. Hozzátette, hogy a kisbuszában van egy titkos tárolóhely, melyben akár 50 kiló füvet is el tud rejteni észrevétlenül.

Christian Brückner ezek után megmutatta a drogok tárolására alkalmas rekeszt, majd viccelődve hozzátette:

ebben akár egy gyereket is el tudnék rejteni, ahogyan a drogokat is. Bőven elég hely lenne számára ahhoz, hogy senki ne vegye észre. Sose buknék le!

A Spiegel TV beszámolója szerint a rendőrök átkutatták a lakókocsit, ami tele volt kislányruhákkal, főleg gyerek fürdőruhával. De hat memóriakártyát is találtak, tele gyermekpornográfiával és olyan felvételekkel, ahol gyerekek bántalmazása látszott. Mindezt egy lyukba próbálta elrejteni, amelyre ráhúzta elpusztult kutyája tetemét.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!