2 éve

Brutális motorbalesetben vesztette életét a gyönyörű influenszer – fotók

Miután megvásárolta álmai motorját, szenvedett halálos balesetet.

A 18 éves orosz származású Anastasia Tropitsel fejsérülést szenvedett, amikor az indonéz Bali szigetén motorbalesetet szenvedett.

A tinédzser lány nagyon fiatalon, mindössze 12 éves korában kezdett bloggerkedni, inspiráló tevékenységének köszönhetően már 15 éves korában elérte az egy milliós követőtábort.

„Ösztönöztél minket arra, hogy azt tegyük, amit szeretnénk. Reméljük szárnyaidon a szabadság felé szárnyalsz” – írta egyik gyászoló rajongója.

Anastasia arra buzdította követőit, hogy győzzék le a félelmüket és merjék azt csinálni, amiben tényleg jók. Inspiráló gondolatait napról-napra osztotta meg másokkal.

 

Anastasia barátja, Viktor Maydanovich (30) mellette haladt motorkerékpárjával a szörnyű baleset bekövetkeztekor. Később azt nyilatkozta a Mirror oldalának, hogy egy kereszteződés felé haladtak, amikor megtörtént a baj. Az egyik pillanatban még minden rendben volt, aztán a motorja „rángatózni” kezdett, majd a fiatal lány elvesztette felette az irányítását.

Az influenszer egyébként éppen azután szenvedett balesetet, hogy megvásárolta Kawasaki Ninja motorkerékpárját. Eddig még nem tisztázódott, hogy pontosan mi történhetett a motorral.

„Anastasia 80-100 km/h sebességgel haladhatott, a főút mentén, ahol mindenki más is ugyanannyival ment. Mindig nagyon biztonságosan és a szabályokat betartva vezetett. Aztán az egyik pillanatban a motorja elkezdett ingadozni” – emlékezett vissza a szörnyű tragédiára Viktor.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!